Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyjadrenie pocitov

Kycera

@ Nový čas,
ja to doplním. Uisťovanie slovami - áno!!! To je však málo, treba aj ČINY!!! : )

@ Philips, Mesačný princ,
natrafili ste na bezcitné ženy! To ale neznamená, že všetky sú také, či?! Čo je toto za svet, keď muži prekypujú citmi a ženy sú tvrdé ako žula??? Ach jaj...
Aj silní ľudia majú svoje slabé chvíľky, aj tí nechávajú voľný priechod svojim emóciám, aj tí si poplačú.
Mesačný princ,
toto si krásne napísal, s tým sa stotožňujem : " Nie odhalenie tela, ale skôr odhalenie duše je to, čo ja nazývam byť nahým."

Veronika879

niektoré komentáre sú fakt zaujímavé. Osobne si myslím, že netreba sa na nič v živote hrať a ono to príde

Novycas

Každý opakujem KAŽDÝ vzťah ta bude nieco stat.Kto nieje ochotný nieco obetovat nebude mat nikdy dobry vzťah.To je alfa a omega.Hlavne medzi najdôležitejšie prejavy lásky sa radì Slová Uistenia .To znamená ked niekoho milujeme nielen mu o tom povieme ale ho aj uisťujeme slovom to je veľmi dôležité vo vzťahu.Veď ako radi počujeme mám ťa rád milujem ťa .Nikdy opakujem nikdy nenastane situácia že to netreba uz hovorit.Partnerovi detom rodicom kamaratom.Zme ludia a preto potrebujeme sa v láske stále uisťovat to nás posuva dalej to nám dava energiu v tazkych chvìľach.Pri nedostatku tohoto prejavu lásky sa moze stat ze to partnerovi povie niekto iny a bude mu to vzácne o niekoho cudzieho........Detom to treba hovoriť dostava sa im to do podvedomia a ľahsie znasaju stresove situacie v skole v kolektive.

muzD

Čo im v tom bráni ? :D Vy :D

Lebo som si aj čítal, že tak vo všeobecnosti je prejavovanie citov u muža považované za slabosť.

A taktiež to nechápem... sám som chlap, ale bojím sa prejaviť nejaké city aby som nebol za blbečka, neviem v dnešnej dobe panuje názor, že chlap má byť tvrdý a bezcitný aby ho nič nerozhodilo.

Ale to je pre to, že vy ženy chcete chlapov o ktorých musíte bojovať, a keď vám prejaví city, tak už to znamená, že ste ho dostali a začnete sa nudiť a vymýšľať blbosti aby ste sa ho zbavili.... tak sa potom nedivte, robíte si to VY samé, tým že chcete zmrdov, ktorí vás nechcú.

tarapaca

princ, velmi pekne, s takymto vnimanim si lahko najdes spriaznenu dusu

autorka, mozno sa ani nevedia vyjadrit alebo ani nemaju co a ti ostatni sa boja sklamania

Mesačný princ

philips - aj mne sa to už stalo, a nie raz.

Strach je mocná zbraň ľudského vedomia a ak raz pocítite mocný útok zrady a sklamania z nenaplnených očakávaní, tak si druhý raz rozmyslíte či tú dušu chcete niekomu odhaliť.

Kto by chcel dobrovoľne zažívať opakovanú bolesť? A masochista nie som :D

Mesačný princ

Tiež súhlasím, že dať najavo skutočné emócie je dosť fuška, ale na druhej strane je všetko ukryté v očiach človeka a kto vie čítať, tak to tam nájde :)

Písal som už do témy ,,ideálna partnerka,, a tam som napísal jedno.

Že túžim po partnerke pred ktorou budem môcť byť slabým, ktorá mi ako ľudskej bytosti porozumie natoľko, že nebude potrebné nič povedať, pred ktorou si budem môcť poplakať a podrží ma, ktorá , keď uvidí moje vlastnosti neutečie....je to toho strašne veľa...

No a preto sú ľudia silnými, pretože nie odhalenie tela, ale skôr odhalenie duše je to, čo ja nazývam byť nahým a odovzdať sa inej ľudskej bytosti.

Veľmi si prajem nájsť takúto bytosť...

Fantasyi

Keby moj chlap nebol ku mne dobry, tak ho poslem kadelahsie. Mozno su niektore zeny masochistky, ze chcu zlych chlapov, ale ja k nim nepatrim. Mozno si tak strasne presvedceny o svojej pravde, ale mna o nej nepresviedcaj. Hej, plati to na urcity typ zien a to nevyzrete soplane. Vas problem, ze si take hladate.

philips

Vieš prečo? Ja som to spravil prednedávnom... A ako som dopadol? Nepriamo ma poslala do riti.. Radšej kamarátstvo, aj keď s premáhaním, ako žiadny kontakt..

QQ

sa pytas aj si sama odpovedas ? preco by ho mala vysmiat ? hned katastrofalne scenare tu hned davaj, super...to potom moze hned kazdy zabalit a vobec, na co si potom zakladala temu ?