Problemovy partner, cast 2

Príspevok v téme: Problemovy partner, cast 2
ivetka19

Popisem nas druhy problem.
Partner mi nikdy nebol neverny, ale v minulosti som ho niekolkokrat vymakla, ako si vypisuje s inymi zenami. Prve dva razy boli v podstate na zaciatku vztahu, vypisoval im, ze je nezadany a vseliake neslusne navrhy im daval a pod. Momentalne to uz beriem s nadhladom,pretoze bol mlady, mozno nedostatocne vybureny a taktiez si mnou nebol taky isty,ako teraz. Tretikrat mi to urobil nedavno, vypisoval si so zenou velmi nechutne a perverzne spravy. Dokonca sa snou aj stretaval poza moj chrbat, ale nikdy medzi nimi nic nebolo. Toto do detailov rozoberat nebudem, lebo je to na dlho,ale verte mi,nic medzi nimi nebolo,proste to viem. Kazdopadne, po tomto poslednom raze som mu povedala, ze bohuzial, bude musiet znasat dosledky za svoje ciny, pretoze uz mu neverim. Je to proti mojej srsti,ale musel mi dat pin do jeho telefonu a heslo na jeho facebook. Nepaci sa mi taketo kontrolovanie, ale on ma k tomu donutil. So vsetkym suhlasil,lebo svoj cin olutoval a mysli si,ze mam plne pravo na tieto moje opatrenia..Chcem,aby pochopil, ze za svoje zle ciny sa pyka. Aby pochopil, ze musi znasat dosledky,ked urobi nieco zle a ze sa mu,samozrejme, obmedzi sloboda..Zaroven som si vsimla, ze si celkovo rad pise so zenami ako takymi. Cisto len obycajne rozhovory o politike,kulture,co sa komu kedy udialo,ake kto ma plany,proste bezne rozhovory. Po tom vsetkom,co som si s nim prezila, mi tieto caste rozhovory vadia. Kedysi si takto skoro denne vypisoval s byvalou (aj ked naozaj neviine rozhovory), teraz si zas s byvalou spoluziackou vypisuje denne. Dost mi to vadi, pretoze si myslim, ze muz, ktory je v trvalom vztahu a par mesiacov pred svadbou, by si nemal dennodenne vypisovat so zenou. Ja si tiez nepisem denne s chlapmi-kamaratmi. Nepride mi to vhodne. Aky mate na to nazor? ci uz prihliadnete na nase okolnosti,alebo len tak vseobecne, co si o tom denno dennom pisani s opacnym pohlavim myslite? Neviem,mozno som uz moc ziarliva kvoli vsetkemu,co sa mi stalo,ale mozno nie. Ja si napriklad tiez viac rozumiem s muzmi a mam celkovo viac muzskych kamaratov. Ale akonahle je nejaky vo vztahu, tak by ma ani nenapadlo mu denne vypisovat, aj ked len nevinne spravy..Samozrejme,pre priatela som paranoidna a sialena zena,co mu obmedzuje kamaratky..

Mesačný princ

Áno, si paranoidná!!!

Neviem prečo by mal niekto vo vzťahu obmedziť kontakty s kamarátmi aj keby boli opačného pohlavia. Príde mi to dosť divné a napíšem ti z vlastnej skúsenosti, že to neprináša nič iné do vzťahu len posilňuje odcudzenie dvoch ľudí!

Aj tak sa bude stretávať as ľuďmi, ktorých má rád. A tým, že mu to zakážeš v ňom vyvoláš všelijaké pocity.

Ale....ženy sú ozaj divné stvorenia

A ak nevieš koho máš za partnera a aký je, tak načo ste spolu???

ivobrick

Ze to len take nevinne urcite nieje.
Zhana nejaku pichacku, alebo ma malo sexu, alebo si navine ty - si prilis dostupna vo vsetkom myslim.. nie len sex.
Prestavas byt zaujimava.. malo sebavedomia? Prilis zavisla? (nanom) Neviem..

ivetka19

Ricola,vies,o com je vobec toto forum? 99% ludi sa tu pyta na problemy,ci uz pracovne,vztahove alebo zdravotne. Ludia si tu pytaju rady. Tvoja debilna poznamka mi nepomoze a laskavo si ju nechaj pre seba

Ricola

Mať tak tvoje problémy..Vyriešte si to vo dvojici ako dvaja dospelí ľudia (ak vôbec ste dospelí) a neotravuj s tým cudzích ľudí. To je asi tak všetko, čo sa tu dá poradiť.

ivobrick

Tvoj frajer je male decko, co si vydupalo flegmatickeho psa ku sebe - tzn. teba.
Ty si kontrolor, ktory nanho dava pozor, a aj tak ho*no spravi.

Nepride ti to sialene?

Byt v takom vztahu, to sa radsej obesim.