Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Platy farmaceutov na východe

Príspevok v téme: Platy farmaceutov na východe
NikA-28

Zdravím,
tento rok končím gymnázium v Košiciach a zaujímalo by ma, koľko cca viem zarobiť, ak by som vyštudovala farmáciu a pracovala v lekárni..prípadne, aké iné uplatnenie by som mala po skončení školy? Dávam si prihlášku aj na medicínu a keďže nemôžem ísť študovať inde ako v KE, chcela by som skúsiť aj farmáciu, ale zaujíma ma, ako je to v súčastnosti s platmi. Hľadala som na fórach, ale väčšina príspevkov sú staré niekoľko rokov.

Za odpovede ďakujem.

Jaja15

Nika28, prieskum tých platov je ti uplne nanič.....Kým dokončíš VŠ(ak ju vôbec dokončíš), platy môžu byť uplne na inej úrovni ako dnes....nikto nevie čo bude o mesiac dva - nieto ešte o 5 rokov.....Ale farmácia je dobrý smer a je tam aj perspektíva zamestnania....

NikA-28

Renka a dostávaš aj stravné lístky? Zarátala si to do tej sumy alebo ako to funguje? A rokmi sa plat aj navyšuje alebo...? Ako často robíš? Robia a platia sa aj nadčasy?

Ren_ka

Ahoj :-)

Ja som končila v júni na UVL KE farmáciu a pracujem v lekárni v KE. Mám 684 eur v čistom, ale nemyslím, že by som lepšie vyšla, ak by som pracovala v BA.
Záleží od toho kde sa zamestnáš, teda pri akej spoločnosti. Farmaceuti v Dr. Max majú iné platy ako farmaceuti napr. v spol. Pharmacopola, príp. Benu. Môžeš sa zamestnať aj v súkromnej lekárni, príp. môžeš robiť medicínskeho reprezentanta pre farmaceutickú spoločnosť, alebo vo výskume.

NikA-28

Tieto stránky som si, samozrejme, všetky prešla a prečítala som asi všetky fóra, lenže bol to rok max. 2011...ja som chcela názor od niekoho, kto v Košiciach reálne robí a chcela som reálnu sumu, koľko sa +- dá, nie priemer, ktorý je braný z celého Slovenska, keďže sa platy v BA a KE dosť líšia.

marek123

trocha googlenia: všeobecný prehľad
www.pluska.sk
prehľad v zdravotníctve: www.naseplaty.sk
alebo cez www.platy.sk farmaceut cca 1100 hrubá mzda..farmaceutický laborant 692€ ..ale ide o slov.priemer.