Ahojte,potrebujem poradit, lebo ja uz si s tym mojim chlapom neviem rady.
Prvy problem v nasej domacnosti je televizor. Je to az smiesne,kvoli akym blbostiam sa dokazeme pravidelne hadat, ale ja uz neviem, ako dalej. Priatelovi vadi pusteny televizor. Pre mna je telka relax, pri ktorom vypnem, pripadne ju mam pustenu ako podmaz,ked nieco ine robim (napriklad upratujem). Priatelovi to strasne vadi, tvrdi,ze kvoli tomu musi byt v inej izbe, lebo pri telke sa nedokaze sustredit na citanie. Mna citanie nebavi, nie je to moje hobby, jeho ano. Pre mna je televizor rovnaky relax, ako pre neho citanie. Tvrdi,ze chce so mnou travit cas,ale pri telke sa to neda, lebo mu to strasne vadi. On si totiz ten spolocny cas predstavuje tak,ze si bude pri mne citat.Ja som mu povedala,ze velmi rada tu telku vypnem,ked aj on odlozi tu knizku a mozme sa sebe venovat. To uz nie..Vraj on ma nijak citanim neotravuje,ale ja zapnutou telkou ano..To su argumenty za milion toto..Ja jednoducho nemam rada citanie,cize ked sa telka vypne, tak co mam kukat do stropu zatial,co on si cita pri mne? Okrem ineho, stale rype do toho,ake hluposti tam davaju,primitivnosti,stupidity atd. Aj ked je to pravda, tiez ja jemu nehovorim, ze to,co ho bavi,su stupidity..Prosim poradte,ako tuto situaciu vyriesit. Druhy problem vysvetlim v novej teme.
Problemovy partner, cast 1
Mesačný princ -> nechapem preco partnerovi? ved ona s tou tv robi hluk nie on, tak nech ona si da tv na sluchadla a vybavene nie?
V podstate ma pravdu. To si tu TV nemozes dat na sluchadla? Dnes su kadejake bluetooth alebo radiove kde dokonca ani kabel v tej tv byt nemusi s tymi sluchadlami. Bud trochu ohladuplna. On ked si cita knizku tak ta tym nerusi. Tiez by ta vadilo kebyze pozeras tv a on si nahlas do toho cita knizku. Popripade kebyze ti sedi pred obrazovkou...
FantasyI, partner suhlasil,aby som to napisala na forum. Do koho skacem? Pridem si sem po radu ako 90% ludi a odpovedaju mi len ti,co rypu a nepovedia nic konstruktivne
Iveta hlavne sa ukludni. Ludia maju pravdu. Do detailov tu rozmazavas svoje partnerske akoze problemy. Co si mala a nevies to riesit s partnerom? Tebe by sa ako pacilo, keby tvoj partner opisuje teba a vase problemy niekde na internete? Do kazdeho skaces, ak si takato aj vo vztahu, tak sa cudujem, ze este nejaky mas.
ProblemSolved, co tu vobec na fore robis? Bud porad alebo si nechaj blbe poznamky pre seba
ako male deti...a kolko mate rokov? :D