Zdravie

Príspevok v téme: Zdravie
Anna3728

Dobry den, potrebovala by som s niecim poradit, moj priatel trpi bolestou hrudnika, vykaslavanim krvi, a suchym drazdivym kaslom, ked nieco je alebo pije trapi ho velka bolest v hrdle, a trapia ho aj hlirny z casu na cas sa v noci prepudim ze ma spankove apnoe ktore trva asi tak 5 sekund, doktori ho len posielaju na vysetrenia a nikto mu nevie povedat co mu je, mozete mi prosim vas pomoct pretoze tento stav uz ma asi pol roka a len sa to zhorsuje , dakujem

Jaja15

Neviem odkiaľ ste, požiadajte lekára aby vás poslal do Špecializovanej nemocnice sv.Svorada v Nitre - ležať na poriadne vyšetrenie....Špecializujú sa tam na plúcne ochorenia....Nechcem strašiť, ale vykašliavanie krvi je jedným z príznakov rakoviny pľúc...To že nič nezistili na RTG, nič neznamená. Otec mal rakovinu pľúc v IV.štádiu, bol vyše roka zachrípnutý, bolesti na hrudi - pobehal asi všetky vyšetrenia včetne hĺbkového RTG - nezistili nič....Ale nemusí ísť hneď o rakovinu pľúc, celá nemocnica je zameraná na liečbu ochorení plúc, volakedy to bola známa ozdravovňa Zobor kde sa liečili pľúciari....Prípadne si sami do tejto nemocnice zavolajte, dohodnite si vyšetrenie na ambulanciu- lekár na ambulancii už podľa vami prinesených výsledkov z vyšetrení sám povie či je potrebná hospitalizácia na ďaľšie vyšetrenia.....

Mesačný princ

Ja ti poradím. zožeň si naozaj kvalitného lekára. Nie je lekár, ako lekár!

Potreboval by snímky, či už MRI, alebo sono, alebo iné...

Určite to nie je len tak ak niekto vykašliava krv. To mi chceš tvrdiť, že už čakáš pol roka a nevieš čo mu je????
to ani nie je možné.

V zahraničí si síce zaplatia niekde nehorázne sumy za ošetrenie ale aspoň vedia za čo platia.

Lekár! to je moja jediná rada. Ale nie hocijaký!