RNG prosíím odpovedz

RNG

To je vsetko fakt. Preto sa treba branit, aspon s tym co je k dispozicii.
Z doplnkov spomeniem selen-400-600 mcg, extrakt z olivoveho listu 3x1.5 gramu(15% oleuropein,)kokosovy olej(extra virgin, 2-3 lyzice denne, da sa dat do vary atd.
Poradil by som aj betulin 2x400 mg, zialbohu ha ani ja ani vy nemozete dostat
Napisal som sice zoparkrat ako ho extrahovat z vrchnej bielej casti brezovej kory alkoholom, ale zrejme to nikohom nezaujalo.
Ja som si ten extrakt zato vyrobil pre domacu spotrebu, keby nahodou mali pravdu s tymi hysteriami na rozne virusy, som pripraveny.
No a 2-3 gramy vitaminu C(davam si kyselinu askorbovu do caju miesto citrona, dufam ze mi to konecne schvalia, rad by som aj druhym toto umoznil v rozumnej cene
Spomeniem tu aj oxidacne cinidla, lebo doma zacimaju s ozonom do krvi.
Lacnejsie je uzivanie peroxidu vodika, cela Afrika to pouziva, lebo nemaju na nic ineho peniaze. Treba na to pitny(USP, bez stabilizatorov a tazkych kovov) peroxid, podla roznych lekarov sa pociatocna davka 1/2 lyzicky3% do pohara vody moze postupne stupnovat az do tolerancneho maxima-okolo 5 lyziciek(tj 30 cc) v delenych davkach
Podava sa aj infuzne v 0.07%a menej roztokoch. Je viacej nemocnic aj v USA, ktori to robia. Potichu, hlavne v pripade leukemie a inych rakovin
Ja by som sa osobne bal takej kury, ten vstepeny(prevdepodobne umely na odstranenie lacnej konkurencie tak ako so striebornou vodou) strach mi nedovolil prekrocit 2 lyzicky posledne ked na mna nieco liezlo co som nachytal od svojej usoplenej vnucky, ked sa po mne liepala a pchala mi prsteky do nosa a oci( perfektny prenos virusov cez sliznice- tj zaockovala ma )Ale aj to bolo dost, Za tri dni bolo po tom
Bol spominani ludia so znizenou imunitou, ktori beru davky peroxidu vyse 10 rokov. No neviem, co si mam o tom myslet, dlhodobe branie doteraz oznacovanej karcinogennej latky....
Ale mozno to je ako so vsetkym, su davky primale, spravne , maximalne a skodlive.
Tak je to aj s vodou napr. Aj od nej sa da zomriet a predsa nemaluju na vodovodne kohutiky smrtky, ani na krabice s kuchynskou solou, hoci 20-30 gramov naraz by cloveka mohlo zabit.

xyxy

Ano, Hiv sposobuje oslabenie a posyupné zničenie imunitného systému organizmu, takže človek s HIV sa dlhšie lieči aj na bežné prechladnutie.
A suhlasím s Ethel.

andie

podla tohov v ktorej faze HIV prave je. tento virus napada T lymfocyty, ktore ti nakoniec vsetky zabije. clovek nezomiera na aids, ale na sekundarne infekcie ako obycajnu nadchu, pretoze sa nedokaze branit.

ethel

ich imunitný systém je oslabený,schopnosť brániť sa ochoreniam je ovela nižšia(nie som síce RNG..ale viem)