Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s vyprazdnovanim

Príspevok v téme: Problemy s vyprazdnovanim
Bea32

Dobry den, mam takyto problem neviem ci je to psychicke alebo to ma spolocne nieco so zaludkom. Vzdy ked niekde idem mimo domu musim ist na velku potrebu alebo staci aj uplne malicka stresova situacia ani to podstate nemozem povazovat za stres naspr. to ze vam zavola priatel, mam nutkanie na wc. Nemozem sa len tak zobrat a odist z domu bez toho aby som nesla na vc a ked sa mi neda , hned ako odidem z domu sa mi zacne dat a je to uznaozaj neunosne. Nikde nemozem ist bez toho pocitu ze sami bude dat ist na wc. Prosim vas ak sa stymto uz niekto stretyol poradte mi kam mam ist. Dakujem

orchidejka

ono je to mozno aj psychickeho povodu, alebo akoby som to inac vysvetlila, vela ludi pred nejakym stresom, mozno zatazovou situaciou, navstevou lekara, skusok na vysokej skole, maturitou, pohovorom a pod ma s tymto problem, akoby telo na tieto situacie takto reagovalo. ale ako to zeliminovat to netusim. nemoze to suvisiet aj s nejakym typom socialnej fobie? mavaju to vsetci ci sa najde aj niekto taky, kto tym netrpi?