Videl som seba

Príspevok v téme: Videl som seba
Anoniim6

Dnes sa mi stalo nieco velmy cudne. Bol som v nakupnom centre bolo niejak po obede. Isiel som rovno a oproti mne isiel niejaky muz. Pozrel som sa nanho a jeho tvar, oblecenie, uces.. Vsrtko bolo rovnake s mojim.. Videl som sam seba.. Chvilu som nechspal co sa deje.. Myslel som si zectam bolo zrkadlo ale potom mi doslo ze tam nic neni a zlakol som sa.. Zavrel som oci a ked som ich otvoril bol tam niekto uplne iny.. Bolo to pritom uplne ako skutocne ako keby naozaj vidim ist pred sebou seba.. Neviete niekto co by to mohlo znamenat a preco sa mi to vobec stalo?

blazniva777

ja zasa samu seba ani vidiet nemozem :-( kazdu noc dufam ze sa rano prebudim ako nejaka krasavica a kazde rano som sklamana ze som to zasa ja :-( aj dnes to tak bolo..boze to zas bude den :-(

zvedavecc

a ten druhy co vyzeral ako ty sa pozeral na teba ? alebo co robil ...usmial sa ?...fakt by ma to zaujimalo ak ti to nevadi

Ipsilon

Asi si mal len Deža ví. Netreba hneď robiť paniku. Keď sa to bude viackrát opakovať, tak potom by som to riešil s psychológom, inak nie.
Bon soir.