Mne uz asi nepomoze nikto, psychiater, psycholog mi nepomohli doteraz. Beriem koktejl liekov, a co z toho ? Depresii a uzkostii sa neviem zbavit ani pri niekolko mg neurolu, frontinu a adciek.
Do toho mam matku co ma psych.nici - ma zjavne psych.problemy, frustrovana a zakomplexovana zena co si vybija hnec na mne.... Byvam u nej, lebo este som si nenasetrila dost na odstahovanie, priiatel je tiez na AD, vela zdr.problemov atd.. Vsade okolo mna je len negativita..depresie, pesomizmus
Ajked mam svetle dni, nevydrzi to dlho..vsetko aa ruca. Neznasam svoj zivot ajked tolko mala som planov snov cielov, chcem to ukoncit, nevidim ine vychodisko. Niet mi pomoci
Mne niet pomoci...smrt by bola vykupenim
Všetci sme sebci !!!!
Preto sa mnohokrát nevieme vžiť do životnej situácie a potom sme nespokojní. Všetci nám ubližujú , nechápu nás. Lenže nie sme tu nato aby sme kraľovali - Ježiš povedal ak chce byť niekto z Vás prvý, tak nech sa stane sluhom všetkých. Dnes to nechápeme lebo sme všetci sebci - ešte tak aby som jej slúžila - Aj v rozprávkach išli slúžiť aj niekoľko rokov. Málo čítame slovenské rozprávky a neberieme si z nich príklad.Je v nich veľa životných múdrosti. Hlavu nevešaj, ži a mysli na peknú budúcnosť, veď život bude aj zajtra.
Ja by som to teda este urcite nezabalil.
Priznam sa,bol som velky pesimista,az melancholik a samotar. Potom sa mi dostalo do ruk cedecko Tajomstvo-Scret,,,toto som si pustal snad od rana do vecera asi 3 mesiace. viacmenej pocuval ako pozeral.Inak je to o pozitivnom mysleni,ale mozem povedat,ze zivot sa mi otocil o 359 stupnov a dnes mam iny pohlad na zivot a som v podstate spokojny a skor by som povedal,ze sa mi stal maly zazrak.
Priznam sa,bol som velky pesimista,az melancholik a samotar. Potom sa mi dostalo do ruk cedecko Tajomstvo-Scret,,,toto som si pustal snad od rana do vecera asi 3 mesiace. viacmenej pocuval ako pozeral.Inak je to o pozitivnom mysleni,ale mozem povedat,ze zivot sa mi otocil o 359 stupnov a dnes mam iny pohlad na zivot a som v podstate spokojny a skor by som povedal,ze sa mi stal maly zazrak.
hej ty....skus nieco z dobrôt ucinej latky Zolpidem...odporucam..mne take sracky ako neurol nezaberaju.....neries potom to naco to v skutocnosti je" ten zolpidem" skus to.....povec psychyatrovi ze ti to poradil jeden clovek na nete ktory to ma tiez schvalene od psychyatra..3x denne rano,naobed ,vecer,....bol by som rad keby si mi dal vediet ako to dopadlo ci ti to pomohlo...napis mi prosim ta na : malibon@azet.sk...vela stastia :)
Neviem, čo by som ti poradil, ale mala by si byť viac asertívna, lebo ťa tento svet zvalcuje. Však naber odvahu a aspoň trochu ponadávaj tej matke. Si len tak predstav, že by ťa v lese niekto napadol, tak by si sa nebránila? Nechala by si to len tak, nech si s tebou robí čo chce? Asi nie. Vidíš, na jednom mieste sa vieš správať normálne, ale v inom prostredí sa už normálne správať nevieš. Snaž sa s matkou tráviť čo možno najmenej času, keď ti je z nej zle. To by malo zmysel, či? Jednoducho sa jej vedome vyhýbaj. Ten kokteil liekov by si nemala brať, napr. by si si mala dať liek len vtedy, keď vieš, že budeš s mamou, inak ho neber. Zbytočne budeš brať lieky, ´kiaľ neodstrániš príčinu. Skús porozmýšľať, že ako a bude dobre:-)
Neviem, dám si Xa.ax, ten mi pomáha pri pomyslení na to všetko - ha, ha.
Prosím Ťa, nie som ani pedofil, ani zoofil, ani nekrofil, ani pyroman, ani pyrotechnik, ale mohol by som sa zoznámiť s Tvojou sestrou? Keď nie s ňou, tak s Tvojou kamoškou?
No, s tou vlastnosťou hlavy si mala pravdu, chudera. Ja to robím preto, aby mali ľudia lepšiu náladu. Did? Došlo?
P.S. Po mne len potopa.
Tie lieky na psychiku by som vysadil , podľa mňa si silná žena ktorá dokáže zmeniť svoj život , vieš často dávam príklady zo svojho ešte mladého života ale viem aké je to keď si na dne , choroba ťa zožiera a ničí ti prítomnosť a budúcnosť. Ešte keď som bol šikanovaný na základke nebolo týždňa kedy by som neuvažoval o smrti a pevne som o ňu prosil vo večerných modlidbách no som tu. Viem ta časť nebola moc pozitívna ale všetko sa dá zvládnuť a ty to podľa mňa dokážeš no musíš zmeniť samu seba , my si budujeme život , teraz sa vykašli na choroby a iných ľudí a pozri sa na seba. Ak ma tvoja matka nejaké problémy prehovor si s ňou a porieš to s ňou. Skús zmeniť pohľad na život , chod do prírody , nadýchaj sa čerstvého vzduchu. Ja pevne verím že to zvládneš a neexistuje nič čo mi ten názor zmení. Dnešok bol možno zlý ale zajtrajšok bude lepší lebo to tak ty chceš. To sú moje rady no ak si veriaca a veríš v Boha popros ho nech ti pomáha , mne pomohol a ak nie si veriaca ? aj tak sa pomodli ak chceš :D Hold to sú moje rady , dúfam že ti to pomôže a prajem ti veľa šťastia do života :) Nenechaj sa skaziť inými ľuďmi a ich názormi , cti si hlavne tých ktorí pri tebe stoja a pomáhajú ti. :) Veľa šťastia s tvojimi cieľmi a snami :) prajem ti veľmi aby sa ti splnili a aby si ich dosiahla !
Ked uz nikde nie je pomoci, tak co tak zmenit prostredie? Najdi si pracu v zahranici, zmen prostredie, vzduch, ludi. Odporucam skusit pred myslenim na veci podobneho charakteru ako pises.