Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strašne po nej túžim

Príspevok v téme: Strašne po nej túžim
lubo1120

Ahojte, takže pred 4 rokmi som spoznal fajn babu... Boli sme najlepší priatelia, chodili sme von a tak. Má zvláštnu povahu ale je pekná a rozumieme si. Už dávno som do nej zamilovaný,snažím sa jej to nenapadne povedať ale ona nič. Chceme sa navzájom ale nie som si istý. Problém je aj v tom ze mi rozpráva kto všetko sa jej páči ale mna to strašne boli, len ona o tom nevie. Občas sa pred partiou sa tak zo "srandy" obtierame. Ja to zo srandy necítim. Mame podobne problémy, záujmy občas hádky ale to je asi bežné... Chcem jej to nenapadne povedať lebo niesom si istý či to ona chce. Ďakujem za každú radu

evana

čím skôr sa dostať z friend zóny, nie je dobré, keď sa ti zdôveruje kto sa jej páči (ja by som to nehovorila chalanovi o ktorého mám záujem)..stáva sa aj to, že sa dajú dokopy kamaráti, ale mne sa to zdalo také čudné a keď na mňa ešte s tým vyrukovali, že ma ľúbia a chcú, tak by som bola najradšej zdupkala :) a bolo po kamarátstve, ale možno s vami to bude iné, možno ťa len tak skúša, či sa nerozkýveš, ktovie čo sa jej preháňa hlavou...skús by taký trochu nedostupný, niekedy sa tvár, že ťa nezaujíma (nech trochu nad tým rozmýšľa), porozprávaj sa aj s inými dievčatami, niekedy sa usmej, skús poflirtovať, že ako zareaguje, zahľadieť sa do očí, polichoť aká je dnes kočka a tak ...

Mesačný princ

Skús ju objať a pobozkať.

Neviem ti lepšie poradiť. Takto sa ti môže stať, že ti príde pozvánka, že sa vydáva a berie si niekoho úplne iného...

Zažil som niečo podobné, tak mi skús dôverovať.

Povedz jej čo k nej cítiš. Nič iné ti neostáva. No ak je to len fyzické, tak popremýšľaj...