Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vkuse mi hori hrdlo ale podla testov som ok

Príspevok v téme: Vkuse mi hori hrdlo ale podla testov som ok
podnebie

Dobry den, uz viac ako dva tyzdne ma dost boli hrdlo.
Podla odberu krvi u Dr. som ok.
Podla vyteru z hrdla u Dr. som ok.
Hrdlo je ruzove, na pohlad som tiez podla Dr. ok. Nie je cervene, nemam biely povlak ani na jayzku ani na podnebi, ani na mandliach.
Nemam take biele bodky na mandliach.
No hrdlo ma strasne boli a bolest sa stupnuje / aj ked som dobrala JOX. Mne totiz nezaberal bars tantum verde v minulosti, no ten Jox sa tiez nesmie uzivat dlhodobo a uz neviem co si kupit, cukriky Strepsils a podobne hluposti mi nefunguju samozrejme. chcem riesit problem a nie ho len zakryvat. v noci sa budim, velmi bolestive je aj rozpravanie aj jedenie.
Na skriabanie som brala calcium a na vykasliavanie }aj kaslem| Stoptussin.
Bolest hrdla stupa tak, ze sa v noci budim a nemozem spat, lebo mam pocit, ze mi hori hrdlo, hlavne pdonebie, ale na pohlad je ruzove. Mam 28 rokov, v praci kopec chorych ludi.
Pravidelne cvicim, sportujem, otuzujem sa, jem zdravo, vyvazene, nejem potraviny, na ktore mam alergiu, vela si varim sama, mam stihlu postavu. Som alergik a liecim sa vakcinami.
Moze byt bolest hrdla priznakom niecoho, o com nemam ani sajnu? Ake testy by mi este mohli urobit? Dakujem za vase rady :)

Whitecobra

Mala som podobne priznaky, ale trvalo to pol roka, nic sa nezistilo a pomaly som nemohla ani hovorit a prisla som o pracu. Po polroku mi konecne zobrali krv na mononukleozu. A bac ho. Takze by som na tvojom mieste sla tymto smerom cim skor.

podnebie

nerobili mi ziadne take testy ... ale vyskusam sa opytat na to Dr. Poznam ludi, co mali mononukleozu, tak sa aj ich opytam. ale ja nemam horucky, ani ATB neberiem. No clovek nikdy nevie. Pojdem este na alergo, nech aj tam ma vysetria, ci nejde o nejaku poruchu imunity, lebo vraj su aj ine ako alergie a ci mi daco na to nezaberie.

Bubliii

Robili ti aj pečeňové testy? Môže ísť o mononukleózu, ja som mala podobné príznaky. Vtedy zvykne byť hrdlo aj zapálené, ale možno má ľahší priebeh. Určite trvaj na tomto vyšetrení, lebo ide o infekčné ochorenie, aby si nenakazila niekoho vo svojom okolí.

podnebie

Zaujimave, nevedela som, aku odpoved mam cakat, tak sa zamyslim nad vsetkymi nazormi. A ako to, ze su prehriate, ked je vonku zima a nemam ten pocit, ze by som sa vobec potila? Ci to moze byt fyziologicky dane a nijako to nesuvisi s rocnym obdobim? Je to pre mna nieco comu vazne nerozumiem.

mjanik

podľa popisu môže ísť o pľúca,v akupunktúre hovoríme,že sú prehriaté a toto teplo spôsobuje v hrdle zápal a bolesť-dobre liečiteľné akupunktúrou