pls vysvetli mi nejaky chlap, ze o co ide, ked sa mi stava, ze sa na mna nejaky muz stale pozera, usmieva sa, niekedy napr. v praci nejaky kolega obcas za mnou pride, zacne rozhovor...,ale pyta sa dost sukromne veci, ci mam niekoho atd. neviem ako to mam chapat, ako na to reagovat, pretoze neviem rozlisit ci ide o bezny rozhovor alebo ten dotycny sonduje, alebo je to prejav zaujmu, alebo to bude posuvat dalej kvoly intrigam atd atd... problem je, ze ja to vzdy odignorujem, na otazky neodpovedam. ten chlap sa potom vzdy stiahne a ja sa mu zacnem vyhybat a je po vsetkom.. je take chovanie z mojej strany normalne?? davam si len pozor, ludom neverim ale potom ma to dost stve ze mozno to tak nemyslel, ale uz sa to neda napravit..
neviem rozlišovať
ked to nevies rozlisit, tak nevies, tak sa musis vypytovat. pises velmi nezrozumitelne a mas tam napisane, ze zacne rozhovor a vypytuje sa, tak na to nadvazuje odpoved, potom tu smiesne prskas, ze nie zacne.
adria v teme pisem ze teraz za mnou sem tam dojde nejaky kolega a v prispevku pod tym pisem, ze predtym chodila vzdy nejaka kolegyna a vypytovala sa ma to iste, a ze ju ,niekto, poslal, nikdy som sa nedozvedela kto to bol..coho akoze niesom schopna a kde a cim si odporujem? nic take, len niekto nieje schopny citat s porozumenim ako vidim..nema to cenu riesit asi
Monika. Teraz co pises - si odporuje s tvojim uvodnym prispevkom.
Lebo teraz pises ze keby ti to povedal z oci do oci ten muz priamo. No predtym si pisala "nejaky kolega obcas za mnou pride, zacne rozhovor...,ale pyta sa dost sukromne veci, ci mam niekoho atd. neviem ako to mam chapat, ako na to reagovat, pretoze neviem rozlisit ci ide o bezny rozhovor alebo ten dotycny sonduje, alebo je to prejav zaujmu, alebo to bude posuvat dalej kvoly intrigam atd atd... problem je, ze ja to vzdy odignorujem, na otazky neodpovedam."
Ak si uz niekoho v minulosti takto odignorovala a ze neodpovedas na jeho otazky, myslis, ze toto bude riskovat daky chlap?? No nie, nebude alebo len mizive %.
Ty chces od nich nieco-co ty sama nie si schopna. Jednat priamo z tvare do tvare
adria keby som vedela ze je to tak a niekto ma fakt zaujem, reagujem inak, ale musel by sa postavit asi tvarou ku mne a hovorit za seba, nie sa schovavat za niekym..skoda ze mi neodpovie ziadny chlap, ci to robia vsetci, alebo je normalne sa schovavat za niekoho ineho.. ta zenska sa nema sancu nic dozvediet
Monika. Asi tvoj postoj, (NE)reagovanie a reakcie ai su take, ze si to vsetci ostatni vysvetlili tak, ze NIE, NEMAS ZAUJEM.
Aj ked pises, ze mas ale mozno tvoje reakcie slova mimika gesta nekoresponduju navonok s tym, co chces.
Asi mal niekto o teba zaujem. Stroskotalo to na tebe. Je zvlastne, ze si takto reagovala aj pri zenach. Pozri. Ty si asi proste takato povaha natura osobnost.
Ty napr.nezvyknes prehodit s kolegynami aspon par slov? Rano, cez obed, prestavku, pri kave, na chodbe kuchynke ai ai?
Tak normalne, ludsky. Pozdrav+usmev a je.
Niekedy sa staci iba opytat - ako sa mas? Aky mas den? Dari sa? Co mas nove? To nie je obtazovanie, intrigy. To sa vola prejavenie zaujmu. Kludne aj po vikende ked sa pr.spytas kolegyne, ze aky mala vikend? A moze to byt prave aj jedna z tych, co sa ta to pred tym rokom chodili pytat. Reakcia bude odpoved na tvoj dotaz a protiotazka: a ty si mala aky vikend? A uz tam si kludne dopredu priprav odpoved, aku chces ty, a aby z nej bolo aj jasne, co chces, aby sa druha strana o tebe dozvedela ci nedozvedela
vobec nejsom agresivna ani tak nereagujem, len ma to stve, ze naposledy bol zaujem aj z mojej strany, ale odignorovala som to.. trva to asi rok, je to divne pretoze zozaciatku chodili aj kolegyne za mnou sa pytat, ze ,,niekto,, to chce vediet, ale priamo nikto nic a dodnes neviem kto to je a naznakom nejak nerozumiem
Mas dve vysvetlenia
bud to zaujima jeho alebo je zvedavy niekto iny a on je len informator
Monika. Reagujes dost agresivne) a aj tie tvoje !! su zbytocne a prehnane
Pozri. Neries, z akeho dovodu sa ta to dotycny pyta a sonduje (ci ma/nema zaujem on ci niekto iny, alebo sa to pyta kvoli intrigam ako ty spominas). Proste neries. A co tak odpovedat normalne slusne ludsky a uprimne? Odpovedaj podla konkretneho znenia otazky. Ak nemas nikoho a pyta sa ta, ci niekoho mas? - tak povedz ze aktualne nemas nikoho (ak ti dotycny nie je sympaticky a citis jeho zaujem o teba, tak zvol prip. inu odpoved).
Nepisem ze tak zacina !! ale co to znamena, ked sa to chlap spyta, pretoze bezne sa nebudete kazdej pytat ci je zadana a veci okolo. preto sa pytam, ci to nieco znamena ?!
Ziadny normalny chlap takto nezacina konverzaciu, len idiot.