Ahoj
Tak teda nemám kamošky , je to hrôza , presťahovala som sa , boli sme v zahraničí na vyslaní , teraz som späť a ja nemám ani s kým pokecať pri káve no hrôza , kamošky z detstva jedna je fetka , druha sa lieči , ďalšie pracujú inde a majú svoje "vzťahy" ..... ja neviem , kde sa s niekym zoznámiť s nejakou pohodovou babou , ja nepracujem , som doma a dosť často mi je dlho samej .....fakt už neviem ako spoznať dakoho normálneho .....
Bez kamošiek????
Ahoj Lenka.
Keby si pracovala ci studovala, mala by si to dost ulachcene a aku-taku sancu najst si niekoho z tejto sfery aj na ine aktivity nez len tie "pracovne/skolske povinnosti" a travenie volneho casu.
Kedze si doma, mas moznosti take, ze sa zacnes napriklad niecomu venovat a to cez zaujmy zaluby konicky co ta bavia (ze si cez ne niekoho najdes. Ci uz by to bol sport cvicenie jazyky umenie hudba tanec spev ai, prip.skusit aj rozne brigady).
Mozes Lenka skusit kludne aj oslovovat inych ludi podla sympatii v realite a vonku ci uz v mhd, na zastavke v parku ihrisku (pr.psickari su celkom kontaktna mierumilovna komunita, co sa navzajom poznaju a davaju sa do reci ai. Cize ak mas psa a budes ho vencit, tak sa daj s niekym do reci. Ak psa nemas, tak zajdi kludne do utulku pomoct im ci aj vencit a uz niekoho tam stretnes oslovis spoznas, das sa proste do reci, budete sa v ramci tohto stretavat spoznavat sa navzajom pravidelnejsie. Alebo to vyskusaj formou prechadzok turistiky plavarne ai).
Skus sa Lenka porozhliadnut aj po davnejsich znamych na kt.si mozno uz aj casom pozabudla (byvale spoluziacky susedky, ludia z detstva ai).
Potom su aj rozne skupiny ludi cez FB ai, ktori sa davaju dokopy podla roznych akcii zalub, ze spolocne nieco podnikaju organizuju a idu, stretavaju sa.
A nezavrhovala by som ani moznost dat si napr. inzerat, ze hladas nejaku kamku v tvojom veku, s kym by si mohla prilezitostne ci aktivne travit volny cas (kava, divadlo, koncert, kino, prechadzky ci kratke vylety, kultura, sport, tanec ai), zasmiat sa spolocne, ci len tak pokecat o kazdodennych radostiach ci starostiach. Lebo je trend, ze cim viac nas akoze ludi je, tym je akoby viac osamelejsich opustenejsich jedincov, kt.mozno by to aj chceli zmenit, no nemaju s kym...
Dolezite je konat, byt aktivna akcna pozitivna mila vesela usmievava a urcite si nejaku tu spriaznenu dusu najdes) Viem, je to tazke, ludia su nedovercivi uzavreti skryti vo svojich ulitach ai, alebo ani nechcu nemaju cas ai, ale tak treba skusat a isto sa casom zadari a postasti)