Prosim vas mozem este vo veku 22 rokov vyrast aspon par centimetrov? Mam 164 cm a pripadam si strasne nizka. Vacsinou sa stretavam s ludmi ktory su odo mna vyssi. Je to mozno pre mnohych smiesne co riesim, ale mna to deprimuje. :( a lezie mi to stale viacej a viacej nervy. Viem, ze existuju nejake tabletky, ale tie su na predpis a este k tomu sa moze stat, ze sa mi z nich skor zvacsia organy ako keby som narastla do vysky. Existuje nejaka prirodzena cesta ktorou by som sa k par centimetrom naviac dopracovala?
Chcem byt vyssia
TO NEMYSLÍŠ VÁŽNE! Ja mám 13 rokov výšku 166 cm. Myslím, že ešte vyrastiem. Ak áno, tak fajn. Ak nie tiež. Keď by som mala 164 cm, tiež dobre. Pravdepodobnosť, že v 22 rokoch porastieš je malá. Načo toto riešiš? Prepáč, ale ty nemáš poriadne problémy? A to ti povie 13 ročné decko! Veď to je úplne jedno. Ty máš akurát výšku na ženu. Vieš koľké 178 cm ženy, ktoré sú vyššie skoro od každého chlapa by chceli byť také vysoké ako ty? Toto nerieš. Nechápem ako z TOHTO môžeš mať depky... Prirodzená cesta? Daj si opätky. :) Ver mi, že chlapi vyhľadávajú také ako si ty. Vieš čo sa hovorí nie? Čo je malé to je zlaté. :) Urob so svojej výšky prednosť. Vieš čo je hlavné? Byť spokojný sám so sebou. Aj ja som mala dlho problém, že som napr. ťažšia, ale potom mi došlo, že nemôžem mať 35 kg ako spolužiačka, ktorá má 150 cm...Teraz som z výšky urobila prednosť. Musíš byť spokojná sama so sebou. Vážne takýmito vecami sa netráp, nestojí to za to. Akurát sa napĺňaš negatívnou energiou, ktorá tebe ani tvojmu okoliu neprospieva. :-)
Užívaj si, že nemáš 150 cm ako niektorí a nemáš ani 180 cm ako niektorí. Máš akurátnu výšku. Vedia to všetci, ale nie ty. Takže sa zamyslí nad tým, čo je v živote dôležité. Či to, že si nízka a máš kratšie nohy ako nejaká tvoja kamoška modelka, alebo to, že na nich vieš chodiť...
Prajem veľa šťastia. :-)