Ako zas začať žiť ? AD mi zničili život, osobnosť všetko....

Príspevok v téme: Ako zas začať žiť ? AD mi zničili život, osobnosť všetko....
Hope_x

Ahojte
moj problem je možno podobný ako vo veľa príspevkoch čo som tu čítala, blúdny kruh v antidepresívach už 3roky, prerušila som kvôli tomu vš, prácu/brigádu sa mi nedarí nájst nech sa už akokoľvek snažím. Som vnútorne vyprahnutá ako keby som mala namiesto srdca kameň, necítim žiadne pocity.. akurát raz za dlhý čas príde na mňa veľká depresia a vtedy plačem bezdôvodne.. Samozrejme že to prejde a tie pocity, emócie sú zas v .... No začarovaný kruh, viem mala by som vysadiť lieky. Ale bolo by mi lepšie? Som maximálne demotivovaná k všetkému, strácam nádej, začínam byť veľmi pesimisticka a zas sa izolujem. Strašne ma vyčerpáva pretvarovať sa (keď vnútri skoro nič necítim). Neviem čo je horšie, či depresie a úzkosti abo toto.

Chcem zmeniť všetko vo svojom živote, no ako sa dotlačiť keď som bezcitná, nemám motiváciu, začala som byť flegmatická, racionálne vidím ako všetko sa dosralo kvôli tejto chorobe, a najhoršie je na tom to že chcem to vnútri strašne silno zmeniť - neviem ako, nepomôže mi nikto, v podstate som na všetko sama...

Psycholog /psychiater - toto mi nepomáha absolútne, môžem sa im vykecávať koľko chcem, majú svoje frázy kt. zakaždým omieľajú a čo z toho?
Potrebovala by som zopár rád, názorov. Ok viem že tie lieky ma ovplyvňujú a mala by som ich vysadiť, ale čo ak nemôžem ? (závislosť, bojím sa že skončím na ešte horších depresiách, poprípade že v tom rozpoložení si niečo urobím...)

syndrom

Ippsilon, rada ta citam, mozem jednu question? Ty tiez beries lieky na zlepsenie nalady, ze? Moja kamoska je tvoje dvojca, ona je na liekoch, preto sa aj pytam, co mate spolocne. Nemusis odpovedat, ked ti to je neprijemne. A pytam sa v dobrom.

Ipsilon

Ja Ti poviem len to, na čo som prišiel ja. Najprv zistím účinok liekov (v preklade drugs, resp. iných "pochutín") a až potom sa rozhodujem, že čo a ako. Ak berieš AD-čká, tak nemôžeš byť v žiadnom prípade tak vitálna, ako by si chcela. To som Ti mal povedať až ja? To, čo si dosiahla, považuješ za stav "zastabilizovaná". Však už trochu rozmýšľaj nad tým všetkým!
Vieš je smutné, keď niekto zomrie, ale smutnejšie je, ak zomrie na vlastnú hlúposť. Tebe to isto neprajem! Skús porozmýšľať, že čo a ako. What´s up? a tak:-)
Pán predsedajúci/predsedajúca, poprosím, vypnite mi mikrofón, lebo ja som workoholik a neprestanem, kým neodpojíte ten kábel. Neva, že mi na ňom občas stojíte, to ešte prežijem.
Mikrofón, poprosím. Už nemám faktické poznámky (T).
Bon soir.

Gh6j

Ahoj, tiez som mala - mam podobny problem. Ide tu o to najst si objekt, ktoremu venujes svoju pozornost. Poznam tie pocity ked som bezcitna a ako kamen - ver mi, navyse som sa rozisla s priatelom kvoli tomu (zase sme spolu lebo som sa dala dokopy). V mojom pripade to bol on - sustredila som sa na to ako ho milujem, pripadne nenavidim nejaku jeho vlastnost a bum! Hned to bolo lepsie. Tiez mi pomohol rozchod s nim, lebo som sa akoby zobudila.
Radim ti teda - najdi si objekt ktoremu venujes pozornost alebo nieco radikalne v zivote zmen. Nepomoze ti to uplne, no nejak zacat musis.
Prajem vela stastia!