Mám depky a čím ďalej to je horšie

Príspevok v téme: Mám depky a čím ďalej to je horšie
56668

Ahojte , no neviem ako začať.
1.) Mam pocit , akoby mojej mame na mne nezáležalo. Som na strednej druhák (gymnazium) no a stale som prospel s vyznamenaním , a bola dohoda , že ak to tak bude , tak mi zaplatí tréningy Thaiboxu. Prešiel rok , spytal som sa jej , že prečo ignoruje že som prospel s vyzn. a nechce ma pustiť na tréningy. Tak stale to oddialuje. Nemusia to byt treningy , stačí mi permanentka do fitka , tam sú mechy atď , nejako by som si poradil.
Spolužiaci chodia VŠETCI cvičiť , no ja nemôžem. Tak som si aspoň kupil knihu trening väzňa , kde su spôsoby akym trenujú väzni bez činiek. Ale keď tak pozeram tak oni majú progress ako krava , svaly im rastu , ja idem podla tychto treningov a nič moc. To isté s vodičakom , chalani si ho robia , no ja nemam peniaze na neho , lebo mi ich mama čo mi da babka , alebo si privyrobím vezme. A keď som sa ich opýtal , že chcem robiť vodičak či mi nepožičaju , tak ich odpoved bola , že za vlastne. Takže to vyzerá tak , že budem zase posledny čo sa vodičaku tyka , ked vobec bude počas strednej :(
2.) Som neobľubený u dievčat. Dievčata sa lepia na spolužiakov alebo iných chlapcov , no ja som nikoho nemal. A to som sa pokúšal začať všetko ja no nič. Snažim sa byť vtipný , milý a príliš sa nechvastať , no nič ... Ony radšej idu po grazloch(čo ja viem tak aj ženy po 25-ke idu na takych frajerikov). Pri každej chlapčenskej lavici sú dievčatá , no ja nič ... Snažim sa učiť , cvičiť a robiť čo sa dá no nič ... Asi to bude tým že mam len 173cm, a ony chcu vysokého pre pocit bezpečia , čo je strašna somarina
3.) Cvičím na gitare 8rokov , dva a pol z toho na elektrickej. A akoby som to povedal , proste ma to prestava baviť. Viete , nikde som nehral (neratam koncerty ZUŠ a školskej kapely) kamaráti hudobnici majú svoje kapely , žnú úspech no s keď hram s nimi v skolskej kapele tak sa nikto na mna nepozrie a to môžem hmatník pobehať od hora po spod. Viem , mam hrať najmä pre seba no ak sa na vas čo len niekto pozrie , vypočuje a pochvali tak to poteší... Mne to ešte nikto nepovedal.

Viete , viem že majú ľudia kopec problémov , no stále keď prídem zo školy tak si uvedomím , ako ma nikto nemá rád , kašle na mna atď (vid. text hore)
Ďakujem za rady a prajem pekný zvyšok večera :)

Gima

Tak sa zameraj na niečo ine napr. zmena účesu. Nájdi si šport, ktorý je zadarmo - chôdza, turistika, beh jednoducho si vyjsť do prírody, les, luka, psí útulok, cvičenie na rozvoj svalstva, nemusí to byť kurz, za ktory treba platiť. Počuvaj hudbu trebars v obchodných centrach alebo z rádia. Ked ta gitara nebaví, nechaj to. Zameraj sa na knihy, krížovky, hlavolamy a ručne práce alebo pomoc iným. Ručné prace - modelovanie, ak si chlapec. Centra volneho času by mali fungovať, tak ked rodičia zaplatia pár mesiacov, tak aj tam môžeš chodiť.