Ahoj , mám atypickú otázku , chcela by som sa spýtať , je možnosť , že nejaká žena , nezrelé dievča otehotnie a to dieťatko nechce , ? Nemá prostriedky , zázemie , muž nemá záujem má iné životné plány je mladá , študentka , je neskoro na interupciu a pod. , je možné , aby taká žena sa tohto bábätka vzdala a zverila inej žene , takej , ktorá má financie , zázemie všetko ....veľmi by ma to zaujímalo , rozmýšlala som aj na adopciou , ale radšej by som pomohla takto ... dieťa by malo nadštandartný život , o budúcnosť postarané ..týka sa to aj sociálne slabších rodín .... myslím , že lepšie ako decák alebo nechať žiť dieťa v chudobe a tak , čo myslíte ? ja by som takej nechcenej mamičke rada pomohla ...
otazka na telo
lili303 ja si myslim ze sa to neda z toho dovodu aby sa nikto nemohol dohodnut ze napr v pripade ze je zena neplodna tak sa jej kamaratka necha nabuchat jej muzom a zoberie za to cojaviem 5000 EUR... proste obchod z detmi by sa takto skoro zlegalizoval....
nie je to ale smutne ze sa to u nas neda??
Asi Ťa sklamem, ale na Slovensku neexistuje adopcia tohto typu, že cudzia žena si vyberie druhú cudziu ženu za účelom adopcie a súd im to schváli.
@L3nusik je super, ze existuju ludia ako si ty. Rozhodne kazde dieta by si zasluzilo mat stastnu rodinu, kde by boli zabezpecene vsetky jeho zakladne potreby a dostaval by vela lasky.
keby si aj sama nenašla vhodnú rodinu, tak existujú hniezda záchrany. :-) A cez nich sa už začne ten proces, kedy sa spustia veci cez úrady a takisto adopcia.
bolo by fajn keby naslo rodinu.
Pokiaľ si tehotná a to dieťa nechceš ja ti rada pomôžem a veľmi radi ti adoptujeme to dieťa
Prezyvka055typujem ze si neuvedomila ze co to presne znamena porodit... ale inak v pohode potraty su povolene do 3 mesiaca teda 12teho tyzdna ked zena zisti ze je tehotna tak je zu min v 3. aj ked tych 8 tyzdnov je zu dost dlha doba no...
Tak da sa dat na adopciu dieta. Ale co to je za somarinu ze je neskoro na interupciu? Ta zena bola leniva ze ani toto si nevybavila?
Ak by si takú našla tak je to podľa mňa veľmi pekný čin a som rada, že sú tu ešte aj taki ľudia ktorí sa snažia pomôcť najviac ako vedia.
Veľmi držím prsty aby si niekoho takého našla,pomohla im a mala si krásnu rodinku.
Veľa šťastia.