Problem s otehotnenim

Príspevok v téme: Problem s otehotnenim
Inka79

Ahojte prosim najdu sa tu zeny, ktore mali podobny problem budem rada za všetky odpovede
V utorok som bola na PP u gyn- ľavý vaječník maly a v pravom vajíčko velkosti sotva 2 mm (2 dni pred ovulaciou) 
musim prist zase o mesiac na KO -ano budem sa informovat u gyn viacej o co ide a ako to riešiť- len by som rada vedela ci ste niektora boli v podobnej situacii a co ma presne čaká... Dakujem

Asik

Noelinka dneska je celiakia moda, aj zdravy ludia vysadzaju lepok zo stravy.Chora doba boze aby vazne ochorenie sa stalo hitom v stravovani!Pravdaze lepok nesuvisi s otehotnenim az sa mi rozum zastavuje

Inka79

Stitnu mam v poriadku....
O mesiac mam ista zase pred ovulaciou na kontrolu pozrie ci sa to zlepsilo ze je to velmi malinke aby z toho bola sanca otehotniet, menzes mam praveze pravidelny takze som.nepredpokladala, ze nastanu taketo problemy, ze budem bez ovulacie

Inka79

O mesiac mam ista zase pred ovulaciou na kontrolu pozrie ci sa to zlepsilo ze je to velmi malinke aby z toho bola sanca otehotniet, menzes mam praveze pravidelny takze som.nepredpokladala, ze nastanu taketo problemy, ze budem bez ovulacie

Inka79

tak isto

mne tiež nerastli vajíčka , alebo sa vyvinuli len do určitej veľkosti , tiež som chcela otehotniet, gynekolog mi povedal ze musime počkať pol roka , menzes som mala aj 2 týždne so vseliakym spinením, presne si to pamatám po pol roku som mala prísť k nemu nejako 3 az 5 den počas menzesu, menzes som dostala ale taky slabí stale netrpeliva kedy sa to rozbehne a stale nic len take plutie a nakonie c sa to stratilo, a ja som bola par dni tehotnav teraz mam 2 chlapčeka, prajem taky štastný koniec ako som mala ja

tak isto

mne tiež nerastli vajíčka , alebo sa vyvinuli len do určitej veľkosti , tiež som chcela otehotniet, gynekolog mi povedal ze musime počkať pol roka , menzes som mala aj 2 týždne so vseliakym spinením, presne si to pamatám po pol roku som mala prísť k nemu nejako 3 az 5 den počas menzesu, menzes som dostala ale taky slabí stale netrpeliva kedy sa to rozbehne a stale nic len take plutie a nakonie c sa to stratilo, a ja som bola par dni tehotnav teraz mam 2 chlapčeka, prajem taky štastný koniec ako som mala ja