Vlaknina Mana Herbex

IVKA,,

Ja som si to teraz kúpila,, píšete tu,že sa môže dať aj menšia porcia, mohli by ste niekto napísať presné dávkovanie všetkého? Pretože jednaj čisté je to skutočne dosť hnusné, včera som si dala jablko, ale v tom množstve sa to aj tak stratilo? ako si to robíte s jogurtom? normálne dáte 0,5l vody - 4 odmerky a 1/3 oleja? a potom si to po lyžičkách pridáte do jogurtu? alebo nejako inak?

ďakujem za pomoc,,

Gadget

ja to uzivam uz dlhsie a vzi to pijem rano nalacno. dam si do pohara 2-3 lyzicky Psyllia a domaci sirup od babky, je to dost sladke a dolejem teplou vodou. chutovo je to celkom dobre, ale nie vzdy mi to pomaha. ale na cchut sa kazdopadne nestazujem, ciste je to dost hnusne, ale s tym domacim sirupom je to skvele...

obsessed

Ja som tiez na vlaknine, momentalne na tabletkovej ale asi sa vratim k tym pilinam, tabletky treba brat nejak sest denne a to ja netoto.. zabudam na to a financne ma to ruinuje... Co sa tyka mana vlakniny, je to hnusne, to hej. tiez ma z toho napinalo, ale skus si urobit mini porciu par jahod alebo kusom bananu a trosinku mlieka - ja som davala acidofilne, pre zvysenie ucinku vlakniny :), asi pol deci) - bez cukru, ale s vlakninou. Da sa to potom lahsie zhltnut a ani citit to moc nie je. Pravdaze, podmienkou je, ze nemas na nic z toho alergiu a chuti ti mlikshake. :)

janushka

ja uzivam iny typ vlakniny - Psyllium, ale predpokladam, ze to vyzera podobne, teda ta moja ako piliny.vo vode je to fakt hnusne, ale ja si to primiesam do jogurtu a k tomu nejake ovocie nakrajane na male kusky, grep, broskyna, hocico. potom to nie je az tak citit. alebo si pridaj este lyzicku musli.ja to jedavam ako ranajky.