Mozne tehotenstvo?

Príspevok v téme: Mozne tehotenstvo?
andrejb

rad by som sa spytal na vas nazor. s priatelkou praktizujeme prerusovanu suloz uz viac ako 3 roky, davam si pozor a do priatelky sa nerobim. priatelka mava pravidelnu menstruaciu +/-2 dni, sem-tam sa jej stalo, ze meskala aj 5 dni. 1.2. ju mala priatelka dostat, ale meska to doteraz, uz je to 6 dni. robili sme 2 testy Pepino a oba testy boli negativne. je mozne, ze to moze byt aj zo stresu, nakolko priatelka robi v skole a v january mala celkom dost stresu. ak by som vychadzal z toho, ze priatelka moze byt plodna medzi 10.-16. dnom cyklu, tak ak by vtedy doslo k oplodneniu, teraz by to bolo 17-20 dni od oplodnenia, co by znamenalo aj zvysenu hladinu hCG a testy by ho zachytili. co si myslite?

Noelinka

Andrej mýliš sa pretože tie "kvapôčky lásky" obsahuje určité, síce len malé ale predsa, množstvo spermií a skutočne aj to stačí, aby žena otehotnela. Takže treba myslieť aj na to, ak sa vám taký penis dostane do pošvy, tak malé % tu je, hlavne ak to nebol prvý styk v daný deň ;)

andrejb

0vecka:
myslim to tak, ze o rok by sme este len zamiesili :). niekedy vo february napr. Chcel by som najskor poriesit byvanie, preto som bol aj v takom strese, lebo to nemame este ani poriesene. Ja sa do priatelky nerobim a predejakulacna tekutina neobsahuje spermie, pretoze ta sluzi ako lubrikant, aby sa spermie dostali lahsie do posvy. Tvoria ju uplne ine zlazy, ako tvoria spermie. Samozrejme, moze ujst trochu spermii pocas styku, a to moze sposobit otehotnenie. Ale spermie sa mozu dostat von len nejakou kontrakciou, cize pri vyvrcholeni dochadza k takym kontrakciam. Samotne semeno len tak netecie. Vidim to na masturbacii, ze ked sa vzrusim viac, ale nie az do konca, tak mi sem-tam ujde, ale takto to u priatelky nepraktizujem a vytahujem este skor, nez dojde ku nejakemu uvolneniu semena. A moze sa aj stat, ze semeno je v mocovej rure z predosleho styku, alebo masturbacie a dostane sa do posvy este pred vyvrcholenim.

Messje

Andrej
Je fajn ze to zatial takto vyslo ak este neplanujete ale...prave preto aj ked ste mali za tie tri roky stastie,treba mysliet nato,ze ho mat nemusite vzdy.
Zenu mozes oplodnit aj tou jednou kvapkou ktora sa objavi este pred vyvrcholenim.Len v tej jednej kvapke je dost spermii nato aby vedeli kde je ich miesto v pripade ze bude mat plodne dni.

Gaspura

Určite to môže byť aj tým stresom, tiež to mávam. Ono sa jej to upraví antikoncepciou ale to je už na nej. Ja som nikdy ju nechcela brať, takže už som si aj zvykla na tie výkyvy mojej menštruácie

0vecka

nj tak potom by to malo byt ok... ak jej nezvykne takto meskat tak by mohla ist na gyndu ale vidis tak ste mali stastie

0vecka

andrejb nj aj tuto na fore boli zeny ktorym to nevyskocilo... ono ten test neni 100%.. mala by ist na gyndu ked jej meskaju kramy ono to moze byt aj nieco ine...

andrejb

podla tehotenskej kalkulacky, kde sa zadava prvy den zacatia poslednej menstruacie, by mala byt priatelka prave v 5. tyzdni tehotenstva a hladina hCG by mala byt uz v tom case na takej urovni, aby to testy zachytili. priatelka vravi, ze sa neciti nijak zvlastne, a ze tehotna nie je. ja som ovela nervoznejsi ako ona, budim sa skoro rano. nie ze by sme dieta v buducnosti nechceli, ale teraz by to nebolo vhodne.