Nikdy som tento "sviatok" nejak extra neriešila. Teraz mám nového priateľa a chcela by som mu kúpiť aspoň nejakú drobnosť, aj keď v tento deň spolu asi nebudeme. Sladké veľmi neobľubuje, nechcem kupovať nejakú zbytočnosť ale akosi nemám žiaden nápad.
Valentín - názor
My sme dlhé roky fungovali tak, že som na valentína navarila niečo fajne na večeru, dali sme si šampanské alebo víno, pozreli film, k tomu jahody v čokoláde, potom vaňa s penou, sex, a potom sme sa rozprávali až kým sme nezaspali.. samozrejme čokoládka/dezert pre oboch, a pre mňa ruža alebo kytička... takto sme fičali, či už sme "oslavovali" valentína alebo výročie (k výročiu sme mali dohodnutý jeden darček vždy - posledné roky to boli menšie dovolenky)... ale niekedy takto vyzeralo aj zvýšenie platu alebo obyčajný večer, keď sme sa chceli prekvapiť :)
Zas nejaký trápny zvyk z cudziny. Nie som na hlavu padnutá, aby som nejakému debilnému chlapovi kupovala dary. Muž má živiť ženu a obdarúvaváť ju a nie naopak !!!!
je to o komercii, obchody nukaju sami valentisky tovar z kazdej strany sa to na vas v obchodoch vali najma v centrach obchodnych ale je to o predaji a zisku. Sama komercia a biznis.
Oni nukaju - vy platite,
Oni zarabaju - vy chydobniete.
Oni zvadzaju - vy naletite.
valentín še blíži, podz do mojej chyži :-DDDDDD
Valentín je fajn :)
ja idem môjmu spoločenskú hru kúpiť
my to tiež dáko neriešime
ipsilon, ja tie tvoje komentáre žeriem.
Normalne bude stacit ked ho poriadne pretiahnes. Neviem naco by mu bol plysak alebo podobna somarina. Chlap taku vec aj tak nevyuzije.
Ale však prečo vidieť stále len niečo negatívne napr. v nejakom sviatku a podobne. Však kto ako uzná za vhodné.
To s tým plyšačíkom to bolo trefné, i keď nie každého vtáčik zatrepoce krídelkami, keď si na ex spomenie.