Ako často chodíte na rande?
Rande
inak je mi smiesne ze nase slovenske zeny aj tie ktore su uplne tuctove a obycajne a v podstate nemaju co ponuknut si neskutocne vyberaju chalana s ktorym pojdu von... aj ked im clovek povie ze ide len o kamaratske stretko tak uplne obycajna baba odmietne pretoze caka hned dokonaleho chlapa...popritom sama ma od dokonalosti hodne daleko...
Ovecka lebo baba pojde skor s niekym koho aspon trochu pozna ako s cudzim z ulice ktory moze byt uchylny maniak. Normalny muz tiez nebude oslovovat zenu z ulice ale taku ktoru pozna trochu. Alebo niekde v interii.
malinobrdo podla mna su ludia na sk konzervativni v tomto vecsinou a zu z principu zvyknu zenske odmietnut ... som to skusal viackrat pokecat a pozvat a vecsinou sa pozerali na mna ako na debila... ak som ich nepoznal cez niekoho znameho tak vzdy odmietli. Podla mna si za to zenske mozu same aj ked mi je jasne ze by neodmietli vsetky chlap ma ale minimalnu sancu len tak stretnut zenu na ulici a zbalit ju... napr v holandsku som s tym Problem nemal. bol som tam na dofci a hned prva si dala povedat dokonca aj v nemecku je to lepsie inde netusim
presne, muži nevedia pozvať dnes babu ani na kavu, ani na pivo ani do kina. Závdidím tým dnešným mladým babám na stredných školách alebo základných. Dnešní mladí chlapci 15 až 17 roční sa nehanbia a pozývajú a randia. Ale tí po 22 rokoch sa hanbia. Budú chodiť okolo baby ako okolo horúcej kaše a nič len reči budú mať. Mám kamoša ktorému sa páči jedna, prichádza s ňou do kontaktu cez týždeň a nieje schopný ju niekam konečne pozvať len snívať a básniť o nej vie. Chudak slečna ani netuší že ju tajne ľúbi.
Vôbec to nieje tak ako vo filmoch kde sa dvaja dajú len tak dokopy lebo im život skrížil cestu, nieje to tak aspoň na slovensku určite nie. Keď sú muži pritpitý tak áno, vtedy si dovoľujú viac ale za triezva sa kontrolujú veľmi a odvaha im chýba lebo sa boja strápnenia. Ani len skúsiť sa neodvážia. Hanba slovenským mužom, to ani muži niesú ale sračky.
presne, muži nevedia pozvať dnes babu ani na kavu, ani na pivo ani do kina. Závdidím tým dnešným mladým babám na stredných školách alebo základných. Dnešní mladí chlapci 15 až 17 roční sa nehanbia a pozývajú a randia. Ale tí po 22 rokoch sa hanbia. Budú chodiť okolo baby ako okolo horúcej kaše a nič len reči budú mať. Mám kamoša ktorému sa páči jedna, prichádza s ňou do kontaktu cez týždeň a nieje schopný ju niekam konečne pozvať len snívať a básniť o nej vie. Chudak slečna ani netuší že ju tajne ľúbi.
Vôbec to nieje tak ako vo filmoch kde sa dvaja dajú len tak dokopy lebo im život skrížil cestu, nieje to tak aspoň na slovensku určite nie. Keď sú muži pritpitý tak áno, vtedy si dovoľujú viac ale za triezva sa kontrolujú veľmi a odvaha im chýba lebo sa boja strápnenia. Ani len skúsiť sa neodvážia. Hanba slovenským mužom, to ani muži niesú ale sračky.
Ze na kavu, do kina, pche....
Pivo a teple gastany !
cukyluky krivdis .. podla mna tu min polovica mala tajne rande.. teda ze oni isli na rande ale ta zenska o Tom nevedela a nevie o Tom doteraz
Vacsina muzov tu este ani nemala rande, lebo zenu ani na kavu, ci do kina pozvat nevedia.
velmi malo
nepresna otazka.. myslis tym na rande s tou istou osobou? alebo ako casto sa randi ked clovek nikoho nema?