Ahojte, som velmi nizky stihly chalan s dievcenskou postavou/155cm a 44 kg/Mam 17 rokov a na stehnach zospodu sa mi tak zvlastne zvlnila koza.Sestra mi tvrdi ze je to celulitida, ale ja som pocul ze tu mavaju len zeny tak teraz neviem.Moze to byt naozaj celulitida alebo je to nieco ine?
MOZE MAT CHALAN CELULITIDU?
aj môj bývalý mal celulitídu, na bruchu :-) Ale mne to určite neprekážalo...
ale mooozu moj chalan ma normalnu muzsku postavu a na prdelke ma normalne celulitidu :0 ale nie je to nejaky ojedinely exemplaar aj na inych som to videla... zacni chodit na steper btw, mne to pomohlo
Asterka, samozrejme ze ju maju a zo zenskych hormonov sa tiez nerobi, trosku si to nastuduj
Celutitidu chlapci nemaju .Tato choroba sa robi prevazne z zenskych hormonov.Chlapcom sa robia preliaciny akurat tak z vysokeho mnozstva sadla a to potom pripomina celutitidu .Vyzera ako celula ,ale nieje. Alebo ked nesportuju .Je to hnusne ,este hnusnejsie ako na dievcatach.
aj chlapi ju maju. Hlavne teda na bruchu, ked tam maju vela sadielka. Videla som na vlastne oci. Takze tak. A cernosky? Nuz aj na opalenej bielej babe je tu celulitidu menej vidiet.
aj chlapi mozu mat, ak ju mas netrap sa...su ine dolezitejsie veci:)
Tuto sa spomina, ze aj chlapi uz maju celulitidu.
podla mna aj chalan moze mat celulitidu, ale prekvapuje ma, ze ti na tom zalezi