Ahoj! Myslím to vážne, mám 12 a do dnes som bola s kamaratmi iba raz vonku a to na konci roka. Som jednotkarka- dvojkarka a ucim sa najlepsie z sestier ale nikam ma nepusti. Vie, ze mi moze verit ale asi sa boji ze by som odisla tym jednospojovym autobusom na Novy Zeland alebo ja neviem.... ani do skolky ma nepustila, na lyziarak uz vobec a kazdy den ma vozi a berie autom do a zo skoly. Citim sa ako vazen a potom sa stazuje ze preco som stale iba na mobile. Keby som bola ako moja sestra problemova pochopim ale som poslusna a ona na mne stale nieco vidi... stale mi nieco vycita.. pripravila som rodicom romanticku veceru, upiekla brownies, zapala sviecky a pustils romanticku hudbu...poupratovala som celu kuchynu. ked prisli domov povedala dakujem, a potom mi este 4 dni vycitals ze ci som nemohla aj povysavat ked som uz upratovala a ze aj ten obrus som mohla oprat... co si o tom myslite? Je normalne mi takto branit? 4 roky som mala problem sa s hocikym v triede porozpravat a teraz mam problem so zoznamovanim sa...
Domáce väzenie alebo moja mama ma nikam nepustí
Biela kobra zrejme zakladatelka bude z ineho casoveho pasma ked pise v noci.Aj spomina Novy Zeland mozno bude aj z Ameriky tam sa pecie Brownies.Neviem myslim si dedukujem podla kolaca na Slovensku niesu zauzivane take vyrazy pre kolac pise sa klasicky upiekla som kolac a nie Brownies.
No, niečo pravdy na tom bude, keď o pol dvanástej v noci ešte vysedávaš pri internete, hoci si už mala dávno spať, lebo ráno treba vstávať do školy. A na ten internet a mobil si tiež nezarábaš sama, ale platí ti ho mama, nie? Myslíš si, že je to jej povinnosť? Nie, robí to len preto, lebo ťa má rada. Mama zrejme proste len nechce, aby si dopadla ako tvoja "problémová" sestra. Bojí sa o teba. Ale ako bolo povedané, porozprávaj sa o tom s ňou. Spýtaj sa, prečo ťa tak chráni, a skús navrhnúť nejaký plán ako to vyriešiť tak, aby ste boli spokojné obe.
Čo na to otec ? také správanie matky je naozaj zlé pre dieťa a určite musí mať nejaký dôvod najlepšie by bolo sadnúť si a prehovoriť si s ňou o tom. To sú len moje rady. Držím palce :)