Ahojte.Chodim na strednú,som druhákov,ešte nemám 18.Potreboval by som poradiť niakeho lekára,v Ba,naj na Kramaroch.A detského,ktorý by mi len tak bezdôvodné napísal oslobodenie z telesnej na mesiac.dakujem
Oslobodenie z telesnej
Tak Ťa, CICA, vítam vo svojom fanklube! Zbytočne si meníš svoje nicky, si stále tá istá!!!
Čo sa týka Tvojej otázky, tak nie, NEPOCHOPILA!!! Nie som na Tvojej mentálnej úrovni, aby som to dokázala!
A teraz poďme k meritu veci. Každé potvrdenie/ predvolanie musí spĺňať tieto náležitosti :
1. uvedený reálny DOVOD!!!
2. musí byť LEGALIZOVANÉ pečiatkou a PODPISOM!!!
Skontroluj si to, keď dostaneš predvolanie na súd alebo pozvánku na políciu! ; )
Kyčera, vieš, ty vlastne čo znamená bezdôvodne vydané ospravedlnenie z telesnej? :D
To ťažko. :D
to je pravda, záleží aj dosť od prístupu vyučujúceho. :-/
Ja som zasa mávala opačný problém, - ja som bývala oslobodená od TV a "potajomky-opatrne" som si sem tam zacvičila....
Najradšej by som celú TV dal zrušiť alebo by som ju dal ako voliteľný predmet.
Niekedy, keď sme hrávali futbal alebo behávali bolo super ale záleží od vyučujúcich a tí sú poviem úprimne dosť psychopati. Niektorým deťom ozaj znechutia akýkoľvek pohyb. By som ich zatváral až by boli čierni!
Ako nič v zlom, ale nie je TV ako TV!!!
Majkosaaaaaas sa ti nechce cvičievať? :-p či prečo ho chceš?
len tak ti potvrdenie asi nik nedá, to by si musel mať niekoho známeho. Takže šup šup cvičiť....
Dúfam Kycera, už vieš, čo je bezdôvodne vydané oslobodenie z telesnej výchovy. ;)
Bezdôvodne vydané oslobodenie z telesnej je také, ktoré sa nezakladá na reálnych podkladoch. Pečiatky ich nevytvorí, iba legitimizuje.
Bezdôvodne Ti papier na oslobodenie od TV na mesiac nik nedá! Lekár tam musí uviesť dôvod!