no co moja uz si tam?
Celebrita uz si v Rakusku?
Nie, to si si len zle vysvetlil. Ja som nerobil žiadnu vojnu:-) Sorry.
ved som sa normalne opytal ci uz je v Rakusku a tu tretia svetova :-) To je des ked sa uz ani nemozete opytat niekoho ako sa ma a kde je :-)
Ipsilon vôbec nie je vtipný. PÍŠE NEZMYSLY 2 na 3. Ja jeho prispevky už ani nečítam.
Jatt sa vyjadril dobre na jeho adresu .
Ďakujem za podporu. Veľmi si toho vážim. Áno, raz som bol to, potom hento. Budem rád, ak to u mňa zostane už "len" pri bujnej fantázii. Nič viac si neželám. Sám sebe sa čudujem, že mi po tom všetkom, čo som preskákal, zostal ešte aký taký zmysel pre humor:-)
ipsilon alebo mam56 alebo ako sa vola je aspon vtipny jeho pribehy mi tu vzdy zlepsia den a vzdy sa usmievam ked citam jeho prispevky.... nie ako 90 % sucharov a depresionistov co tu chodi len so zlou náladou ... mali by ste si brat priklad :) verna fanusicka divocina1
Ja sa som liečený u odborníčky. To je všetko, čo môžem k tomu dodať.
Takého odborník som jedného po dlhej dobe vyhľadal, nakoľko som prišiel o lekára, ktorý ma liečil.
Oprava: duševným zdravím, moju...
Ipsilon, neberte to osobne, ale vzhľadom na obsah Vaších príspevkov sa nedalo nepostrehnúť, že sa mierne vymykate štandardu. Mali by ste venovať niekoľko minút svojho života premýšľaniu nad tým, či by ste nevyskúšali navštíviť odborníka zaoberajúcim sa duševnému zdraviu. Toto nie je prvý výpad na mojú osobu.
Nie, nie, Jatt, mňa neoklameš, aj keby si ako len chcel. Slovo humor si síce dal do úvodzoviek, ale to tou: "obdivuhodnou fantáziou" si do úvodzoviek nedal, sám si to môžeš pozrieť ešte raz, čiže viem, čo si myslíš. Vieš Jatt, čo Vám mám na to povedať, dve výšky za sebou, dve výšky pred sebou. Vieš čo, sprav si tých výšiek, toľko, koľko "hrdlo" ráči, ak pociťuješ tento Almost unreal (Roxe.te bro) druh neuhasiteľného "smädu". Aj moji kamaráti sú smädní, aj Vy ste ešte len v stave "pííí.i". Ja Vám rád splním ten Vás sen, aby ste už boli PO pííí.i.
Have a nice evening.