Sestry ma sklamali....

Príspevok v téme: Sestry ma sklamali....
Sipka

Stalo sa vam , ze vas zradila rodina a ublizila tak , ze by ste to od nich necakali ....
A ako ste reagovali , totiz mna sestry velmi sklamali , ja som vtedy z toho ostala velmi smutna a nemala som chut s nimi ani komunikovat , to sklamanie bolo tak silne , ze som ostala voci nim odmerana a s jednou so sestier s ktorou sa viacej streatavam som sa aj pohadala a vykricala som jej co si o tom vsetkom myslim , lebo uz som to v sebe nemohla udrzat ako ma to trapilo .....ale co sa stalo ona to obratila voci mne , ze som sa s nou pohadala a este ostala urazena a spolcila sa s druhou sestrou a ja som ostala najhorsia ....
Lebo som chcela aspon omrvinku niecoho po rodicoch , totiz na pojednavani sa napisali pozemky na sestry aby sa to nemuselo delit a teraz ma z tych pozemkou vyhanaju a prisvojuju si ich ....
Urobila som chybu .....ale nikdy by som si nemyslela , ze mi tak ublizia
Mam sa na to vykaslat , nech sa im to vrati , lebo ked sa ja dovolim ozvat budem zase najhorsia ....
Najhorsie ze mi chybaju , aj by som obcas isla rada pozriet tam kde som vyrastala , no uz ma nikto nevola , lebo som si dovolila sa ozvat , ze aj moje deti maju na nieco narok
Prezili ste aj vy podobne sklamanie rodinou a ako to dopadlo ? Trva to uz viac ako dva roky a je mi z toho smutno

Sonnenschein

Ja len čiastočne, skrz mojich rodičov. Obaja mali to "šťastie", že v majetkových veciach sa k nim súrodenci nezachovali vôbec fér. U mami to išlo ozaj zle. Už je to viac ako 5 rokov. Odpustila. Nedá sa povedať, že jej z toho už nie je smutno. Jej ani nešlo o ten majetok, len že jednali za jej chrbtom. Prosto podraz. Ale odpustila a snaží sa z jej strany o dobré vzťahy. Oco to tiež hodil za hlavu a nenechal nech to zničí ich vzťahy. Ak riešili moji rodičia majetok, tak tiež skrz ten pohľad na nás deti, že nedostaneme všetci rovnako. Že to nebol podraz len voči nim ale aj nám. Majetok nestojí za rozdelenie rodiny... No bohužiaľ je to vec kde sa aj dobre fungujúce rodinné vzťahy môžu začať kriviť. Moja rada je odpustiť, nepriať im nech sa im to vráti, ale radšej nech im ten majetok aspoň dobre slúži a naozaj sa tam cítia dobre. Smútok a bolesť sa ti budú vracať, ale prosto vždy nanovo odpusť... Snažila by som sa postupne nadviazať opäť kontakt a túto tému už pred nimi nespomínať a ani to nerozchyrovať ďalej. Ak máš dôvernú kamarátku, ktorá si veci vie nechať pre seba, tak sa u nej vyrozprávať, keď ti bude ťažko...
Mrzí ma, že máš takúto skúsenosť.