Ahojte. Chcem sa spytat na vas nazor, lebo ja uz som s nervami v koncoch. Ide o to, ze priatela vola kamarat na "chlapsku jazdu" do Nemecka. Dopredu hovorim, ze mi nevadi, ked chodi von. Obaja mame kamaratov, s ktorymi travime cas osamote. On s nimi chodi skoro kazdy tyzden do mesta posediet. Ale toto uz sa mi zda moc. Na take dovolenky mame chodit spolu. Naco musia ist tak daleko sami? Strasne ma to hneva, nemozem sa s nim uz ani poriadne rozpravat, lebo hned stratim nervy. Nechapem, co tam chcu sami robit. Vam vadia take veci alebo nie?
Chlapska jazda
No ved to, ze trepat sa takto na predlzeny vikend sa mi zda uz cez ciaru. Pritom su spolu vonku sami casto cela partia. A tento chalan je este k tomu strasny suknickar. Nevadilo mu podvadzat frajerky, chcel skusat prostitutky. Vsetko mi to frajer rozpraval, ked sme sa este len davali dokopy. A teraz ho obhajuje a aj seba, ze on je dobry kamarat a nenahovaral by ho na to...ale aj tak mam z toho vsetkeho zly pocit. Snazila som sa to vziat v pohode, ale nedokazem to. Vadi mi to a on si stale toci to svoje.
Ahoj, no Nemecko je uz fakt daleko, tam sa uz fakt moze stat hocico...hoci ja sama neznasam vztahy, kde jeden na druheho neskutocne ziarli a robi mu sceny, so ziarlivcom by som v zivote nevydrzala...a tiez som zato, ze aj ludia vo vztahu mozu ist von s partiou aj bez priatelky...ale suhlasim, ze na dovolenky, vylety do inych krajin by mali ist ludia spolu...este nepoviem keby sa isli opit na chatu partia, ok...ale co chcu robit v Nemecku? Ved predpokladam, ze idu chlastat... Hoci poznam vela ludi, ktori isli partia chlapov do zahranicia na par dni a nesli tam hned za stetkami...ide o to akych kamosov tvoj priatel ma, aky mate vztah a ako mu veris...ale nerob mu sceny ani nebude hned agresivna, lebo bude chciet ist este viac, skus normalne v klude si s nim o tom pohovorit, ze ci je to pre nho fakt tak strasne dolezite, ci nestaci, ze sa pojdu opit inokedy inde...a povedz mu aj tvoj nazor na vec, ze sa ti to tak celkom nepaci...ale hlavne normalne a drz trosku emocie na uzde :)