Ahojte. Chcem sa spytat na vas nazor, lebo ja uz som s nervami v koncoch. Ide o to, ze priatela vola kamarat na "chlapsku jazdu" do Nemecka. Dopredu hovorim, ze mi nevadi, ked chodi von. Obaja mame kamaratov, s ktorymi travime cas osamote. On s nimi chodi skoro kazdy tyzden do mesta posediet. Ale toto uz sa mi zda moc. Na take dovolenky mame chodit spolu. Naco musia ist tak daleko sami? Strasne ma to hneva, nemozem sa s nim uz ani poriadne rozpravat, lebo hned stratim nervy. Nechapem, co tam chcu sami robit. Vam vadia take veci alebo nie?
Chlapska jazda
Toto sa mi zdá cez
Belmondo jasne die do nemecka do bordelu... ty aj rozmyslas? urcite pojdu niekam kde su slapky 3x take drahe... kebyze chce tak staci ist do vedlajsieho mesta. popripade ked zu tak do Ceska napr
Až takú tragédiu by som z toho nerobila. Nemecko nie je na kraji sveta a prílišná žiarlivosť vzťahom nikdy neprospievala. Ak mu veríš nemáš sa prečo báť..Ak mu neveríš niečo je medzi Vami zle.
Presne tak. Sa zvykne hovorit ze povedz mi co citas a ja ti poviem kto si. Ja by som to pozmenil ze ukaz mi s kym sa kamaratis a ja ti poviem kto si. Ok na 100% sa neda podla toho riadit ale neklamme si, ono to doost vypoveda o cloveku. Kazdopadne ty sa sustred na seba. Konkretne si poloz otazku nakolko mu veris nakolko su tvoje obavy opodstatnene a ako ste na tom so vzajomnou doverou tak dlhodobejsie. Je to prvy krat co mas problem mu verit ? Trapis sa uz dlhsie ? Ak mas pocit ze to trva dlhsie a je tu nejaky problem s doverou tak to kludne a vecne vyjadri. Uvidis ako sa zachova a do akej miery to bude brat na zretel. Alebo ak nie je problem s doverou zamysli sa ci mas pocit ze sa ti malo venuje. Ak ano vyjadri to ale maj na zreteli ze nemusite robit vsetko spolu ist vsade spolu. Nie je dobre drzat partnera pod papucou. Netvrdim ze to ze tvoj pripad.
To som opisal ten korektny asertivny sposob jednania. Ale mozes s nim manipulovat. Mozes mu skusit povedat ze ty tiez pojdes na babsku jazdu alebo sa stretnes s kamosom kvoli niecomu. Napr. Mne je to jedno ma vyber mas
Ja som tu dal len fór, nič viac. Vidíš, že ani ten ipsilón neviem napísať poriadne.
Nie, nie, to si si zle vysvetlila. Možno to myslí úprimne, len my sme si to vysvetlili inak. Však sa ho pokús opýtať, že ako to myslí, či predsa len do toho nevkladá aj svoje srdiečko, v ktorom prechováva lásku k Tebe. To je pravda, nie to, čo si sa nechtiac dozvedela a čo je najskôr omyl.
Ach jaj :( Takze ocividne to nema byt asi take nevinne, ako obaja tvrdia :(
Však nech si ide, kam chce. Je dospelý a nie nejaký somár, ktorému my máme radiť. Tam potom zistí, resp. príde na to, že rozum a pe.nis nemôžu byť prekrvené rovnako, keď je aspoň jeden z nich v "akcii".
takze chlapská jazda hej?
no pekne, tak rataj s tym že na sto pro k tomu bude patrit vyjazd do bordelov a striptiz klubov
v nemecku kde ich nik nepozna a daleko od domova toto chlapi casto robia ze sa idu utrhnut z retaze, ved zakazane ovocie najviac chuti a co sa stane v nemecku to zostane v nemecku..
Aha, no spolocnost v ktorej sa clovek pohybuje a akych ma kamaratov je velmi dolezite, to si treba vsimat uz aj ked sa clovek s niekym dava dokopy...ked ma kamaratov ktori by chodili do strip clubov a za dievcatami tak to by urcite vadilo aj mne. Z toho nebude nic dobre v tom Nemecku a idu priamo do Berlina? Lebo Berlin je preste taka kurvaren. Skus mu to nejako tak vysvetlit, ze mu veris, ze ti verny a ze tam neide s tym, ze ta podvedie ale, ze sa clovek moze nechat strhnut partiou, k tomu alkohol, pekna zena a povie si, ze si no a co, ved kazdy to robi, raz ked sa mu to stane tak sa nezruti svet...chlapi fakt nerozmyslaju racionalne ked su opiti a nadrzani, aj moj mi to potvrdil :D ze proste aj on ma niekedy problem ked je nadrzany si racionalne uvedomovat veci okolo... a ked to nebude chapat a bude si hovorit svoje dookola no sama musis uznat ci ti je fakt verny vlastne aj teraz...