CC SYNDROM

cerviko syndrom

Presne viem o čom pises, dennodenny tlak hore v hlave, v zuboch, v oku a uchu, a vsetko ide smerom od spodlopatky az do hlavy. Presla som od orotpeda, neurologa, CT hlavy, rehabilitácie, chiropraktici, nápravaci, rozne čínske náplaste som si dávala. To kvantum liekov co mi predpisali lekari som ani neuzivala, lebo z prvej dávky movalis dorsiflex a artrotec som sa povracala..... Mala som pocit ze konecna zástavka je u psychiatria, ze tam skoncim. Takto som sa trapila rok a pol skutocne kazdy bozi den, plakavala som, rozmyslal nad ukoncenim zivota...."kto to nezazije to sktocne nepochopí" až potom mi dala jedna kamaratka cislo na p. Mečára on sa venuje tradicnej cinskej medicine, a ten ma ponapraval aj hrudnu chrbticu aj krčnu, nebolo to hned na prvky krat ze wau a som uplne fit, ako pred rokom/ to uz nikdy nebudem/ ale ulavilo sa od tej tupej bolesti.

janocka372

tiezz som to malachodila som s tym podoktoroch od dveri k dveram lezala som s tym na neurologii na psychiatriinikto mi na to nesluboval nic az po odporuceni neurologicky som isla na ozon do dolneho kubina a tam mi topomohlo mam vysunute 2 platnicky v krcnej chrbtici tak mi jednu urobil napichal mi tam ozon a potom kolagen a mam sa zatial dobre skuste

nezabudka1982

boli ma hlava hlavne vzadu, prechadza mi to cez ucho v ktorom mam ako keby tlak alebo ja to neviem ani opisat, taha sa mi to poza oko, tez mam v nom divny pocit, strasne sa mi toci hlava, neviem poriadne ani prejst : (