Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zalubena do kamarata mojho byvaleho priatela

Príspevok v téme: zalubena do kamarata mojho byvaleho priatela
kaccka1

Ahojte. Po troch rokoch sme sa rozisli s priatelom. Dost tažko som to znášala ale nakoniec som sa ako tak z toho pozviechala. V tej dobe mi bol velkou oporou kamarat mojho byvaleho priatela. Mali sme dobrý vztah uz aj predtým, spoznala som sa s nim este skor ako s priatelom a vzdy sme si rozumeli. Aj byvaly priznal, že s nim mam dobrý vztah pretoze ten jeho kamarat si ťažko začinal vztahy s dievcatami, bol hanblivy a tak, no so mnou vzdy vychadzal v pohode. Po rozchode to bol prave on, ktorý mi pomohol a vypocul ma. Odvtedy si neustale piseme a aj sme sa stretli. Nasledovali nesmele objatia a bozky. Zacinala som byt opat štastna, no on zrazu z nicoho nic ochladol. Chapem ze je to tazke- aj kvoli byvalemu a ich partií, no neviem co si mam o tom mysliet. Bojim sa nacat tuto temu, lebo sa bojim ze ho stratim aj ako kamarata.. Pomaly ale isto sa do neho zalaskovavam a bojim sa že to opat dopadne zle. Sama neviem ako sa mam k nemu teraz chovat, ci to mam nechat tak a nevrtat do toho alebo co... Dakujem za všetko odpovede a podobne skusenosti :/

Bubliii

Ahoj, aj u nás to tak bolo a vydržalo nám to doteraz. Je jasné, že "kamaráti" sa už spolu nebavia, ale ani jedného z nás to nemrzí. Ako bolo napísané, srdcu nerozkážeš. Keď sa nás ľudia pýtali, ako sme sa spoznali, tak som radšej okľukou povedala "cez kamaráta".. čiastočná pravda to predsa je. Lebo zažili sme prípad, kde nám zase ich spoločný kamarát vynadal, že ako si to dovoľujeme..tak odvtedy radšej takto hovorím.

Kycera

Dievča, dievča,
nemáš to ľahké... Myslí však na to, že Tvoj kamarát to má oveľa ťažšie. Je v prekérnej situácii, nechce stratiť Teba, nechce stratiť kamaráta. Určite sa zaláskoval aj on do Teba a teraz je zmätený. Podraz to v žiadnom prípade nie je!!! Obidvaja ste boli voľní. A srdcu sa nedá rozkázať
Páčia sa mi odpovede od Mesačného princa a DontWorry. Nedá sa s nimi nesúhlasiť! : ) Tak si vyber, kt. z odpovedí najviac korešponduje s Tvojím vnútrom a podľa toho sa zariaď.

Mesačný princ

Podľa mňa to vôbec podraz nie je, aj keď to tak spoločnosť vníma.

A myslím si tiež, že sa bojí ako rekcie svojho kamaráta, tak sa bojí aj o to, že tým pokazí vaše ,,priateľstvo,,

Existuje tu veľa otáznikov ale ja by som to nevidel až tak zle...najlepšie spravíš ak sa porozprávate. Možno ho uistíš, že o teba ako kamarátku nepríde nech by sa dialo čokoľvek...Neviem...je to ťažké rozhodnutie...

DontWorry

Ja si myslim, ze si chlapec uvedomil do akej situacie ste sa dostali a teraz premysla nad tym co dalej. Skus sa vcitit do jeho koze - mal nieco s expriatelkou jeho kamarata, co je v spolocnosti brane dost zle a navyse by nerad o kamarata prisiel. Nechala by som to tak, nech sa ozve sam a nech sa to samo ukaze, co z toho bude. Podla mna len zbytocne budes na pilu tlacit..a myslim si, ze sa ozve, len si potrebuje utriedit myslienky.

zoslnka

no ked sa uz objimate a bozkavate tak uz aj on musi vediet ze to nieje len tak
ale pekny podraz od neho ze si zacal s frajerkou svojho kamarata
Toto si skutocni kamosi nerobia!

Mesačný princ

budúcnosť nepoznáš...je utópiou sa zaoberať niečím čo nejestvuje...

Hej, skúsenosti nesú emócie a tie prinášajú návody.

Ak stál tak dlho pri tebe, tak bude stáť aj naďalej ale pochop aj ty jeho. Možno ťa miluje odjakživa, len si to nevidela...Niekedy sme veľmi nevšímaví k svojmu okoliu...

Ty vidíš, že ochladol ale čo ak opäť vnímaš niečo inak?

Rob len to, čo cítiš, nič iné nie je v živote dôležitejšie :)

Aj ja by som mal strach. Ak by sa moja najlepšia kamarátka, ktorú platonicky ľúbim po rozchode s mojím najlepším kamarátom do mňa naozaj zamilovala....

Za rozhovor nič nedáš...buď úprimná a povedz mu všetko, čo si písala sem. Alebo mu to ukáž...kto vie ako to je