Nespravodlivosť?

Príspevok v téme: Nespravodlivosť?
Kika000

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na názor ostatných ľudí, lebo ja sama už neviem čo je správne. Mám sestru, ktorej rodičia darovali určitú čiastku na kúpu bytu. Mne darovali ešte predtým byt, takže som na tom bola lepšie ako moja sestra.
Ale prednedávnom sa ma rodičia opýtali, či by som im byt (na ktorý zaplatili v minulosti 1/5 sumy) nedala naspäť s tým, že na začiatku mi nechceli dať za to žiadnu protihodnotu a až po dlhých diskusiách pristúpili k tomu, že mi nejakú protihodnotu predsa len dajú. Táto protihodnota je však nižšia o 1/3 ako dali sestre.
Byt je napísaný na mňa a tak všetko závisí od toho či budem súhlasiť. Myslím si, že byt chcú dať našej najmladšej sestre.
S rodičmi máme dobré vzťahy.
Aký je váš názor na túto situáciu?

klement67835

Ahoj. Myslim si osobne ze je to voci tebe velmi nespravodlive. Asi v rodine nemate tak dobre vztahy ak su k tebe takyto. Ja by som sa bytu nevzdal respektive ho nedal len tak sestre. Preco ho chcu dat jej a nie tebe? To ju maju radsej ju?? Podla toho co pises z toho vyjdes najhorsie

Mesačný princ

Správne je len to, čo si myslíš ty - nie to čo si myslia ostatní!

Neviem čo by som robil...ale keďže ja nevlastním vôbec žiadny majetok, tak ti neviem relevantne odpovedať.