pozname sa asi tak 3 roky, mam 27, ona je o tri roky starsia, na zaciatku nebolo nic medzi nami, ale casom som zistil ze jej nazory konsoliduju s tymi mojimi, ze zdielamie podobne nazory, radi spolu komunikujeme, rozpravame sa...
zistil som teda ze ju asi milujem, ze som strasne rad ked ju vidim, ked ju pocujem, ked sa jej mozem divat do oci, ked sa s nou mozem rozpravat, citit ju, vidiet ju...
tak sme zacali spolu akoze chodit a tu je pes zakopany. Chodime takto spolu uz asi devat mesiacov a..... a robime skoro vsetko co k tomu patri dalo by sa povedat. Rad ju objimam, rad sa jej dotykam, rak ju drzim, rad sa s nou bozkavam, rad ju mam na kolenach, drzim ju okolo pasa... ale akosi len to dokazem. Zisitil som ze nieco vo mne mi brani s nou mat sex. Nedokazem s nou mat sex. Netaha ma to k tomu. Netuzim po tom. Vsetko s nou dokazem, rad ju bozkavam, vasnivo, rad som ak mi sedi na kolenach, drzim jej boky, dotykma sa jej drieku, ale nedokazem nic viac. Niesom impotent. Mal som pred nou tri kratkodobe vztahy, boli viac o fyzickej laske, tie baby ma zaujali svojim telom a pritahovali ma a bolo to rychle. Nemal som zabrany a pri tejto je to o dost ine. Milujem ju ale nedokazem s nou spat. Mam pocit ze tym by to skoncilo. Nieje to o strachu z minulych vztahov ale skor pocit ze toto mi v tomto vztahu staci ku stastiu. Ze som s nou rad aj ked spolu nespime. ze aj tak ju nadovsetko milujem a nenokazem podviest s inou. Ine akoby prestali pre mna existovat. Zaujmu ma svojim telom ale netuzim uz po nich. Nechcem ich a beriem ich ako lahku ziskatelnu korist kdezto tato je ina. Siel som na nu pomaly a o to je to krajsie, silnejsie, vasnivejsie, zaujimavejsie. Vzrusuje ma to objavovat ju. Jej Ja. Ist na to pomaly. Ale aj tak je mi zahadou preco s nou nedokazem spat. Netuzim po milovani s nou aj ked v predstavach na to myslim ako to robime spolu, ako sa milujeme a obstastnujeme. Ale v reali to nejde. Nechcem to lebo tym to vsetko skonci. Paci sa mi ako je to teraz. Jej to nevadi. Tiez sa mi zverila ze to citi podobne. Tesime sa na seba, bozkavame sa, dotykame jeden druheho ale nic viac. Tym to konci. Mala predomnou dlhorocneho priatela a tiez vravela ze nemala problem s milovanim s nim ale pri mne to jej nechyba. Sme akosi stastni aj takto. Neskutocne stastni, Kamarati nam vravia ti co nam praju ze posobime ako stastni pre seba stvoreni par.
A otazka znie uz z nazvu, co je to medzi nami ak nie laska? Preco je to medzi nami tak? Akoto ze sa milujeme aj ked spolu nespavame? Co je to za forma lasky? Taka nezvacajna? Akoto ze ju tak rad vidam, rozpravam sa s nou, bozkavam ju, dotykam sa jej aj napriek tomu ze s nou netuzim a akosi nechcem spat? Pri nej citim co je to skutocna laska. Ked ju par dni nevidim, niesom s nou som strasne smutny, nostalgicky, apaticky, bez nalady...
Vysvetli mi moj stav niekto?
Ak ano dakujem
Co je to ak nie laska?
dnes sa lucim s tymto forom, lebo sme sa takto s manz. dohodli. zhodli.
Napisal som nizsie, ze je to fajn, asi teda krystalovo-cista laska. Ale citam znova a uz nemam taky hura pocit. Nieco nie je v okeji.
Tymto sa lucim, vsetkym drzim palec.
pantonima, nie je rec o mne, ale o chalaniskovi, on ma problem. co sa navazas uplne mimo misu. ja mu radim, ako to vidim ja s jeho problemom. ked budem mat problem ja, potom mi napis.
Marek pri platonickej laske nedochadza k fyzic. kontaktu, ide o cisto duchovnu formu lasky. Snivas o niekom koho milujes ale dana osoba nevie o tom. Si najdi na webe vysvetlenie.
Syndrom hlavne ze ty mas nick dokonaly ze?
Najlepsie ti to asi vysvetlil Mes. princ, milovat neznamena mat sex. Milovat predovsetkym srdcom je prava laska.
A tiez blahozelam, takych dnes vela niet co si vazia duchovnu lasku a blizkost jeden druheho. Teraz si sa skutocne zamiloval, tie predtym boli len slaby odvar lasky.
Myslím si, že ti môžem ponúknuť odpoveď a tá znie, že si sa zamiloval a nie len tak hocijako povrchne, ako si to možno už zažil....
Nevysvetlím ti to bližšie ale ak sa cítite dobre, tak nie je dôvod, aby si nad tým premýšľal. jediné čo nás vždy brzdí a je jedinou prekážkou toho, aby sme všetko dokázali je strach.
Položil si dosť zvláštnu otázku...jediné čo ti môžem odpovedať je, že naozaj netuším načo sa vlastne pýtaš...nerozumiem osobne položenej otázke....ale snažil som sa
Milovať niekoho neznamená s ním spávať!
uz tvoj nick chalanisko svedci o nulovej fantazii. nebude to tak aj s tym sexom? :) pozri si nieco eroticke, trebars tie odtiene sedej, alebo si zozen casanovu knihy.
Tak to je uplne uzasne, gratulujem k takej cistej laske, aj ked som teda za svojich 43 rokov take cosi nepocul... Ak si stastny ty a nechyba ti prah-obycajny sex a stastna je aj ona...selanka. Divne, ale mozne.
U mna sice teda nie, ale piseme o tebe.
Tak to je uplne uzasne, gratulujem k takej cistej laske, aj ked som teda za svojich 43 rokov take cosi nepocul... Ak si stastny ty a nechyba ti prah-obycajny sex a stastna je aj ona...selanka. Divne, ale mozne.
U mna sice teda nie, ale piseme o tebe.
chyba vasen, tuzba. hlavne, ze ste stastni, to je jedno, vztahy su rozne predsa.