Tiež som mal kamienky.Sono zobrazilo 3 kusy.Operácie som sa bál,preto som skúsil metódu vypudenia pomocou diéty, nahrievania pečene Salnatrexu, oliv. oleja,Glauberovej soli a podobne.Vyšlo zo mňa cca 30 ks gelovitých "kamienkov",ktoré v svetlej stolici svietili ako smaragdy.Šiel som znova na sono,ukázal som ich tomu lekárovi,ten povedal že to nie sú žlčové kamene,ale klky z čreva nasýtené žlčou,ktorá sa pri vypudení pri požití cca 3 dl oleja vylúčila a takto vyzrážala.Sono ukázalo opať 3 kamienky ako aj predtým.Odvtedy som si dával pozor, aby som neurobil dietetickú chybu a s kamienkami som prežil bez úhony skoro 17-18 rokov.Až raz po zjedení sleďa mi došlo nevoľno a ukrutný záchvat.Nasledovala pohotovosť,hospitalizácia,laparoskopické odstánenie žlčníka.3 kamene mám v šuplíku na pamiatku.Operatér mi povedal, že od kamienkov bola stena žlčníka na jednej strane tak stenčená,že hrozilo predratie steny.Je to pár rokov odvtedy a žiadne problémy nemám,zjem úplne všetko,trávim dobre,pijem žlčopudné bylinkové čaje.