Ahojye mam 29rokov s partnerom sme spolu 8rokov.Na soc.sieti mi kamarat dal lajk a priatel zacal vyvadzat ze snim spim atd co nieje prevda nanajvys na sviatky mi napise ja odpisem.zacal mi nadavat do flandier defkoch a vsetkeho co mi je trapne tu pisat. A priznal sa ze pred 4rokmi sa vyspal s inou a mna upodozrieva co ja ani na kave nikde s nimym nebola ani nikam nechodim ked je v praci aby nemal nervi. A vraj je to to iste vyspat sa sniekym a pisat bo si vypisujem s inymi co nevypisujem. Ale len odpovedam zdorilo. A povedal ze si ma nevezme kym nesplati pozicku a to tak 8az 10rokov. Povedal ze somnou do buducna nepocita. A v zapati ze ci este chcembyt snim ze co vravi hlava a srdce.odpovedala som hlava nie srdce ano a on ze ak ano tak mu musim dat heslo na fb a bude vediet kto mi pise .no ja netajim nic ale zda sa mi nefer koli kamaratkam a svagrinam mu davat heslo aby cital ich problemy
Co robit
Moireal súhlas. :)
Moireal-
Moireal Ti dobre radí. A sprav to čím skôr!
Toto je na hlavu padnute. Mala son tiez ziarlivca. Rozisli sme sa a on si nasiel vacsiu ziarlivku nez on. Po rokoch sme si pisali a ona vyzadovala vidiet nasu konverzaciu. Des.
Rozid sa s nim lebo ziarlivost nici vztahy celkovo A ten partnersky najviac.