Ahojte, máme s priateľkou menšie nezhody. Doteraz sme vždy všade chodili spolu. V KE však bude koncert mojej obľúbenej skupiny ale ona ju nepozná a nechce za ňu vyhodit tolké peniaze (ale ani aby som jej to platil). Na druhej strane zasa nechce aby som niekam takto chodil bez nej. Ako to vyriešiť? Myslíte že bude správne ísť aj tak sám? To sa zasa nahnevá :(
koncert
fakt nechapem ze ked ma niekto vztah musi s nim ten druhy vsade chodit ako nesvojpravny... toto vidim v 98% pripadoch v mojom okoli...katastrofa... niektorych ludi by fakt mali zbavit svojpravnosti :-D
Lepšie je byť pod strechou ako byť pod papučou, aspoň tak trochu, pod takou malou strieškou, nemusí byť hneď mega.
----------------------------------
Ja sa len za to prihováram, lebo dávali kdesi v spravách, že krčma bude iba v Blave, Banskej Bystrici a nad Východ dajú len strechu. Tak už sme všetci pod strechou.
Ako to presne bolo: každý si mohol z fondov načerpať toľko tej ohnivej vody, nie pardón tých eurier, koľko sa mu ráčilo. Jeden viac, iný menej, podľa potreby. Tak zme čerpali a čerpali. Ešte šťastie, že tá studňa nemá dno, tzv. bezodná studňa.
Ta tak.
Mame ta prist vypytat von? ;-) Je to tvoja oblubena kapela, cast tvojho ja, tvoja zaluba, nie je to len nejaka chlastacka s kamaratmi... nema teda pravo ti do toho zasahovat a zakazovat. Kludne tam bez vycitiek chod a ked bude namietat, je to jej problem...
to fakt musis ist s tymto na forum?????? si nesamostatny jedinec, mali by ti vziat OP. sed pred telkou a pozeraj s frajerkou JEJ oblubeny serial. vole.
este si sa ani neozenil a uz si pod papucou.... a co ti este radi? kedy si mas prdnut?
Kto bude mat koncert v ke?
Jednoznacne chod. My mame s priatelom tiez kamaratov,ktori nas nemozu prist pozriet lebo maju vadne priatelky. Strasne ako si ludia narazaju ega do seba.
Ani z voza, ani na voz. Nejako sa už rozhodni a čo bude potom, to budeš riešiť potom:-) O tom, potom:-)
To povedal Ipsilón bratovi:
-len nepi, prosím Ťa, lebo to potom so mnou nedopadne dobre:-)
Mne to pride, ze ste este prilis mladi.
Vsak to, ze ste par, ze ste spolu, este neznamena, ze ste siamske dvojcata) Pozri. Ak je to tvoja oblubena kapela a nemavaju u vas koncert kazdu chvilu, ale ze to bude fakt vynimocna udalost a dlho ocakavany koncert, tak tam proste pod.
Spytaj sa jej este raz, ci tam nechce ist s tebou tiez, prip. kup listok aj pre nu (pisal si, ze to nechce, ale povedz jej, ze je tvojim snom tam na ten koncert ist a chces tam ist, bol by si rad keby ste tam isli spolocne, ze jej na listok prispejes, prip. jej ho kupis), a proste pod.
A este nieco. Ked nejde o zivot ide o H...
Tak naco sa nezmyselne hadate zduvate ofukujete a mate nezhody?
A uzi si koncert)