Ahojte.Mam problem sme spartnerom 8rokov.Na fotku som dostala lajk na socialnej sieti od chalana a partnee zacal vyvadzat ze snim spim a podvadzam ho.co vobec neje pravda na sviatky mi napise alebo raz v roku ako sa mam. Nic viac nikdy som partnera nepodviedla ani snijakym som nebola na kavu ani nic ani von nechodim ak neje doma ked je v praci prec. No zacal mi nadavat do flandier cundier defkoch a este vela vybranuch slov co mi je trapne pisat ich tu. A upodozrieval ma az mi povedal ze pred tromi rokmi sa vyspal s inou a ze je rad ze si to nechal v rezerve a pobedal az tetaz. Stale ma chce donutit k priznaniu ze som ho podviedla ale nemam sa k comu priznat lebo nikdy som ho nepodviedla.Pisal ze on somnou do buducna uz nepocita a som sa ho spytala kedz by si ma vzal ta ze tak o 7az 10rokov az ked by splatil pozicku. A vzapati mi napisal ze ci ja este chcem byt anim co vravi srdce a rozum.povedala som ze ardce vriavi ze chce rozum ze nie. Ta ze len jedno si vybrat no nevedela som odpovedat rozculil sa a vraj on by hned povedal ze chce mna ale a podmienkou ze by mi kontroloval mobil ucty na socialnych sietiach.mbe to nepride fer ani koli kamoskam co ked sa.mi zdoveruju aby to on cital. Ta ze sa.mu nemam viac ani ozvat ze si ide hned hladat inu.a ja v koncoch lebo nic zle aom nespravila
Ziarlenie a kontrola
si v koncoch? a z coho preboha? gratuluj si ze si sa zbavila takeho debila, ktory ta este aj podvadza
on ta nuti preto sa k tomu priznat lebo nechce byt on ten kto podviedol
kedze pises ze o sa priznal ze ta podviedol .. som chalan ale mala by si ho kopnut do riti ... ja sa tiez pozriem svojej sem tam do mobilu ale len ked o tom nevie ani si od nej nepytam hesla ani nič ono tá nútená kontrola druhého znamená nedôveru ...
mala by si sa s nim rozist podviedol ta zatajil ti to a teba obvinuje to je na liečenie .. takeho choreho debila pre svoje deti v buducnosti predsa nechces snad ..
Peniaze ani sex on ma este moje peniaze