meskanie menzesu pol roka

Príspevok v téme: meskanie menzesu pol roka
barborka888

ahojte, mam 21 rokov a menzes uz nemam pol roka. mala som silne depresie, brala lexaurin, malo som jedla, schudla som 8 kil. od vianoc mi je dobre, davam sa dokopy, no menzes stale nikde. u gyn som bola, no povedala ze to je na mne ci chcem hormonalnu liecbu pomocou antikoncepcie alebo to necham tak a raz dostanem. myslela som ze su nejake lieky na to, alebo injekcie, a nie hned HAK, ktoru brat nechcem nikdy.

stastnablcha

uplne chvalim ze si sa rozhodla nevyuzivat chemiu na vyvolanie menzesu... ale.. pol roka bez neho je tiez nie celkom v poriadku, takze treba asi urobit nejaky celkovy rozbor toho co sa v tebe deje a ked to bude nevyhnutne tak aj nejaku chemiu do seba narvat. som velky odporca hormonov, ale niekedy proste ina cesta nieje....

kabel

Sama píše, že mala depresiu a schudla, čo sú dve úplne bežné príčiny poruchy menštruačného cyklu. Gynekologička urobila dobre, že neznásilňuje organizmus hormonálnymi injekciami. Ja by som taktiež ešte počkala. Od Vianoc je ti dobre, daj tomu ešte 2-3 mesiace a potom to rieš opäť. Predpokladám, že ti robila sono a videla výšku sliznice...

neviem111111

a hlavne ti mala pichnut vyvolavacku. menzes ma nejaky vyznam, neni dobre byt tak dlho bez. pouvazuj nad vymenou gynekologicky.

Kycera

Gynekologička by Ti mala spraviť hormonálny profil a zistiť, prečo menzes nemáš. Ak nie ona, potom treba ísť na endokrinológiu.