Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co porabate takto v piatok ? :D

helgaJ

som varila a zaroven upratovala a aj pracka prala. Bola som u susedy na kave a o 23 v posteli, akurat ze nemozem asi z tej kavy zaspat, tak tu strasim a radim. ha

Ipsilon

Ja osobne proti Jattovi nič nemám, aj keby si možno niekto myslel, že niečo proti nemu budem mať, ale opak je pravdou. Teraz hovorím pravdu. Každý je, aký je. Treba sa naučiť tolerovať each other a už keď ani to nie, tak aspoň trpieť.
A čo sa mňa týka, tak ja už radšej nič neporábam, takto v piatok.
Počúvam si pesničku: Krodýl Jeroným a tak:-)
www.youtube.com

Anti Jatt

Jatta si nevsimaj je to suchar ktory srandu nepozna ale samozrejme ze sem musel prist vyjadrit svoj premudrely nazor :D ako inak

Jatt

Zrejme ďalšia téma z "dielne" prázdninujúcich osôb v pubertálnom a adolescentnom veku. Som za obmedzenie prispievania na toto fórum, a to pre registrovaných užívateľov. Tí by v prípade porušenia pravidiel definovaných administrátormi tohto portálu mali v čo najrýchlejšom čase zablokovanú funkciu prispievania.

Ipsilon

Hehe - prajem Ti skoré uzdravenie!
----------------------------------------------
Čo sa týka vyššie, či nižšie uvedenej témy, tak by som chcel povedať len toľko, že asi by bolo vhodné navštíviť aj kamošov a trochu pokecať. Jeden mi pri každej príležitosti hovorí, že si treba takpovediac "opleskať" hlavu. No, on ju už má tak opleskanú, že príp. röntgen by prítomnosť šedej hmoty už asi ani veľmi nezachytil (ale nie, len žartujem). Má síce ešte jeden neurón, ale ten mu slúži na to, aby mu držal uši, aby mu nespadli.
Alebo pozvať lásku niekam, aspoň na prechádzku, už keď nikam inam.
Šofér hovorí babke: babka, už po tretíkrát ste mi priniesli za hrsť arašidov. Veľmi pekne Vám za ne ďakujem, ale povedzte mi, babka, odkiaľ že ich beriete? Babka na to: viete, pán šofér kúpila som si veľkú čokoládu s arašidmi, ale na tie arašidky už tie moje zúbky nestačia:-)