Zdravím. Už týždeň si lámem hlavu nad tým, čo kupiť matke, ktorá za necelé dva týždne oslávi (ak sa dožije) svoje okruhlé 100. narodeniny. Vzhľadom na jej dĺžku života som jej už na narodeniny kúpil všeličo cez bonboniéru až po zlaté hodinky. Tentokrát by som ju chcel obdariť niečím originálnym, veď 100 rokov má len raz. Samozrejme, najlepšie niečo finančne nenáročné,nakoľko sme s manželkou vyše 20 rokov penzisti a naša penzia nie je najvyššia. Budem vďačný za rýchle rady, tipy...
Darček k 100. jubileu
Možno nejaký pekný obraz trochu retro-ladený. Aj mne sa také páčia.
peter90 tuto www.facebook.com , do mesiaca ti to pride :)
ivetttka možeš mi poradiť prosim kde niečo také možem objednať, kúpiť ? a za kolko dni ti to asi prišlo ? dakujem
Kúp jej taký prívesok čo môže nosiť so sebou s tvojím odtlačkom, ak ste viacej súrodencov tak aj s ich odtlačkami, je to naozaj krásne a originálne ja som kúpila mamine na okrúhliny a velmi sa potešila :)
Moja zena prave vypla radio.
Takze len strucne.
Ziadna 100 rocna zena nechodi kupovat malovatka do obch.centier.
No to je nadherne.
Skoda, ze ste neuviedli, ci je veriaca alebo co ine ju zaujima.
Moja mamina je o 25 rokov mladsia a tesi sa zo sperkov, z parady, ktoru si kedysi nemohla dovolit.
Ak je veriaca katolicka, skuste zakupit ruzenec z polodrahokamov,
alebo Kniku Knih, Bibliu vo formate kde sa daju zaznamenat na urcenych strankach datumy narodeni a umrti predkov. Pripadne jej tam kazdy, kto uz vie pisat nieco napiste. Predpokladam, ze v rodine su uz aj pravnucata.
K tomu este novu matrac ci hned pohodlnu postel.
Neviem, ako na tom fin. ste, ale aj moderne choditko pre seniorov.
Plus predplatit jej kadernicku raz mesacne.
Alebo, ak je dost fit, tak samozrejme kupele.
Kupil by som jej kludne aj papucky s kozusinkou.
Mama je len jedna.
Dobru noc.
No, praveže, ona je veľmi moderna "žena v rokoch", viac než moja žena. Použiva maľovatka, ružuje si pery, chodi do nakupnych centier kupovať si oblečenie s kamaratkami (aj o 30 rokov mladšimi ). Je veľmi vnimava a kebyže ju pri tejto priležitosti neobdarujem, bola by asi velmi sklamaná.
Jarunkos
A nestaci maminke len urobit oslavu?Kupit alebo urobit tortu,kvietok ...ved v takom veku si uz starusikovia na vela veci nepotrpia.Pozvite rodinu,zatancujte si...maminka bude stastna ked ju pozvete do tanca a uvidi ze sa bavite.Nech ma najblizsich pokope.Nic viac jej k stastiu nebude treba