Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to v pohode ? :D

Príspevok v téme: je to v pohode ? :D
chacha

nebudem klamať,meriam 169 cm a musím uznať že ma sem tam moja výška trápi.Keď si dám opätky meriam 175-176 cm a dosť ma to začína v poslednej dobe srať.Baby s výškou 163 plačú že chcú byť ešte nižšie...a čo potom ja? :D od lekára mám potvrdené že už by som rásť nemala.(16)...a bohužiaľ sa už zmenšiť nedá.
Myslíte si že som moc vysoká alebo je to v poho?
Čo by som tak dala za moju starú výšku 165 cm :,)....
mimochodom nedá sa nejakým spôsobom zmenšiť :D?
dopredu ďakujem za odpovede.

ps:keďže viem čo sem väčšina ľudí bude písať ako prvé....(ak bude) áno viem že sú aj omnoho horšie veci a ja si to s plným vedomím uvedomujem :)

ella811

To vážne? :D Ja mám 13 a výška 166 cm a rásť ešte asi budem. No a čo. To nie je nič strašné...Ako si písala sú OMNOHO horšie veci...A opätky nenos často, vôbec to nie je pre telo prospešné a myslím, že aj menej pohodlné ako normálne topánky. :-) Máš ešte čas. Podľa mňa. :-)
A ako bol názov témy: ÁNO! JE TO V POHODE! :D
Takže kľud. A aj keby si vyrástla. Ja vždy počúvam. No čo, prinajhoršom sa budeš chlapom na plešiny pozerať. :D a hlavu si z toho nerobím, aj keď som o hlavu vyššia od väčšiny triedy. To nie je nič strašné. :)
Pekný deň. :)
PS:podľa mňa je to, že si vysoká ešte prednosť. :-) Takže tak.

Ipsilon

Myslíš si, že by bol na teba nejaký havran nabrúsený? Treba myslieť pozitívne. Vieš, mohol by som tu napísať aj román o tom všetkom možnom, čo som poprežíval, ale nechce sa mi. Len tak napíšem, čo si myslím, že je z môjho hľadiska ok. Človek ako človek. Jeden je horší, druhý lepší. Je to skôr o pestrofarebnosti ako o čiernobielom "monitore". Najkrajším vtákom je podľa mňa papagáj. Ten bol vo "výrobe" tak dlho, že sa ako vták aj rozprávať naučil - ha, ha (nie že he he:-) Má to svoju logiku, keď tak nad tým premýšľam.
www.google.sk

Ipsilon

Chacha, hehe, správne je ha ha. To by ste mali mať na zreteli pri písaní vašich príspevkov, na ktoré si vždy rád niekto posvieti.
A PÓÓME na to: ako na pavúka v pivnici, alebo ako na krysu v kanále, alebo ako na sliepky v kurníku alebo ako na muchu v chladničke, alebo ako na netopiera v jaskyni (posledné som takmer zabudol - ha, ha).
Mohol by som aj ďalej pokračovať...

Ipsilon

Každý rieši niečo iné. Teba nech tá Tvoja výška netrápi. Deti sú spravidla vždy vyššie ako ich rodičia.
P.S. Sám sebe udeľujem ocenenie tzv. Veselej žirafky, lebo som sa dokázal pobaviť sám na vlastnom vtipe.
Baby, sit, listen and relax:
www.youtube.com

Ipsilon

Nuž, neviem, ako by som Ti poradil čo možno najlepšie. Jak tak hútam, tak hútam, tak mi vychádza len jediná možnosť. Musíš chodiť trochu prihrbene.
Opýtal som sa na to aj brata, ale ten mi na to nič nepovedal. Len ma chytil za pačesy a začal mi ich ťahať. Po minúte našťastie prestal, tak som sa ho opýtal, že čo to malo znamenať, ale potom mi to došlo a odišiel som smutne od neho preč. On mi tým len chcel povedať, že to moje riešenie bolo teda riadne pritiahnuté za vlasy:-(

neviem111111

a ako 16 rocna preboha neobuvaj take vysoke opatky. ak ti to nevie povedat mama ani lekar, tvoje telo je este vo vyvoji a mozes si seredne dodrbat chrbat