Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

je to v pohode ? :D

Príspevok v téme: je to v pohode ? :D
chacha

nebudem klamať,meriam 169 cm a musím uznať že ma sem tam moja výška trápi.Keď si dám opätky meriam 175-176 cm a dosť ma to začína v poslednej dobe srať.Baby s výškou 163 plačú že chcú byť ešte nižšie...a čo potom ja? :D od lekára mám potvrdené že už by som rásť nemala.(16)...a bohužiaľ sa už zmenšiť nedá.
Myslíte si že som moc vysoká alebo je to v poho?
Čo by som tak dala za moju starú výšku 165 cm :,)....
mimochodom nedá sa nejakým spôsobom zmenšiť :D?
dopredu ďakujem za odpovede.

ps:keďže viem čo sem väčšina ľudí bude písať ako prvé....(ak bude) áno viem že sú aj omnoho horšie veci a ja si to s plným vedomím uvedomujem :)

stastnablcha

vysia zena moze byt trocu plnsia a stale vyzera dobre. na malej zene vidno kazde jedno kilecko... to si treba hovorit :)

chacha

,,Odpusť" odpusť mi za ,,jedinú" vulgárnu nadávku ktorú som v texte použila.Odpusť!!
Ako som tak čítala tie tvoje predchádzajúce odpovede,veru píšeš ako Einstein no nerozumieť z toho nič :D...tak teraz si kladiem otázku či to má vlastne dávať nejaký zmysel alebo to ja som pod tvoju úroveň :O......mimochodom doteraz som nepochopila čo si sa pýtal :D ... musíš mi to preložiť inak ti nebudem vedieť zreteľne odpovedať :,( (depresia)

pomocnica

Ipsilon-nechcel si to písať do inej témy? :D
Nabudúce radšej aj tie okuliare priber do hry. :-)
Pekný deň. :)

Ipsilon

Vieš? Nie, neviem. Sorry, že som sa ťa na niečo vôbec opýtal.
A póóóme na to. Nemám okuliare, tak reagujem len na to, čo vidím v názve témy. Čiže, čo tak v piatok? No, ja neviem. Čo ja viem, my máme také príslovie, že: ak si nedáš v piatok, tak ťa seknem dlátom. Napriek tomu, má to svoje výhody, už nikdy potom nebudeš trpieť žiadnymi depkami, ani žiadnymi psychózami. Stačí iba jednorázový zákrok. Nie trikrát a dosť!!! Jedenkrát a dosť!!! A ešte si na to posvietime, malou, skromnou, ale efektívnou lampičkou.
Prečítal som si tvoju správu, ale to slovo? Že chu.ovinami? To si kde vzala? Však to je brutálny vulgarizmus.
Neviem, čo by som Ti ešte niečo zmysluplné povedal, ale asi iba toľko, aby si si nemyslela, že keď len predávajúci môže predávať kupujúcemu. Môže to byť niekedy aj presne naopak.
Ja nevJem, prečo mi toto robí. Však ja to nedám. Ja mám predsa inú lásku, ja poležím na katafalku. Nevezmeš mi Ty tým úsmev, aj tak stále živ´š ja buďem (aby som to uviedol na správnu mieru).
Ejmen.

chacha

ďakujem za odpovede (kľudne píšte ďalej rada si to prečítam) celkom by som sa aj ja sama potešila keby som sa týmito chujovinami prestala zaoberať :D no niekedy sa musí človek sám seba opýtať či je to v pohode najmä ak sú vo vašej spoločnosti ľudia rozdielnych vekových kategórií s podobnými mierami a to pod 165 cm...zvykám si no :D čo sa týka opätkov nemala som na mysli štekle (lodičky..alebo ako sa to volá)...

ps: tušim som si cvrkla

chacha

Presne po 3 rokoch menštruácie by žena rásť už nemala (nájdu sa výnimky)...mám to od 11 a nerastiem už dobré 2 roky :)...ale aj-tak diki

Ipsilon

Problémom je väčšinou len to, čo za problém začneš sama považovať. Na problém sa preto možno pozerať dvojakou optikou. Umoriť sa premýšľaním nad nejakým kvázi problémom nebude príjemné ani tak pre teba, ako aj pre ostatných okolo teba.
Mala by si vyhľadať psychológa, najrýchlejšie ho nájdeš na dedinskej zábave, ešte len vojdeš dnu a už sa ťa každý pýta: máš nejaký problém?:-)