Ahojte, mam dlhodobo problemy s akne na tvari aj na chrbte. Prosim ma niekto skusenost s modrou hlinou a ako vam to pomohlo? riedi sa to s vodou?
Problemy s akne
ahoj odporucala by som ti vyskusat prirodnu kozmetiku happyskin, maju taky balicek na akne vola sa to anti akne stoji sice 30 eur ale mas v tom vodicku, mydlo a kremik .. ja som sa zbavila akne pomocou tohto balicka:) dufam ze som ti dobre poradila
Teda,že Vás to stále baví.Dnes je už naozaj toľko zariadení na riešenie akne,že nechať sa stále okrádať a kupovať raz to zas ono........je nerozum.
Na akne pomahaju prirodne pripravky. Su na trhu aj pripravky ktore sa nedaju najst v ziadnej reklame ale funguju na odporucania ludi. Je jeden pripravok ktory do mesiaca ti vie akne zlepsit a pouzivanim sa ho aj zbavis, samozrejme ak to nieje prejav nejakecho ineho problemu. Viem ti posunut kontakt ak mas zaujem.
Ja som ju skusila ale moc mi nepomohla. riedila som ju troška lebo sa nedala dobre rozotriet. No urcite by som zasla k lekarovi na krv a on zisti ci nemas hlavne nejaky zapal , ktory by to mohol sposobovat..