Ahojte, mam dlhodobo problemy s akne na tvari aj na chrbte. Prosim ma niekto skusenost s modrou hlinou a ako vam to pomohlo? riedi sa to s vodou?
Problemy s akne
Steve má pravdu, tuk, hlavne hustý, tuhý je hlavnou príčinou. a je jedno, či je v mlieku, mliečnych výrobkoch, koláčkoch, čokoláde alebo zapravený do jedál.
Ahoj. Mne na akne pomohol celkom výrazne tento konopný krém -odkaz odstránený- a používala som od tejto značky aj micelárnu vodu na večer ako čistenie pleti.
tiez ma dlho trapilo akne a nic nepomahalo teraz beriem zinok tablety dvakrat denne, natieram roztok na noc a na rano mam krem od koznej pouzivam asi tyzden a je to naozaj lepsie .... urcite treba ist na kozne
na akne je najucinnejsi balik anti akne znacka happyskin, urcite kazdemu pomoze ja aj moji znami s tymto balikom mame len pozitivne skusenosti, a kazdemu pomohol sa zbavit akne
ja som tiez mavala katastrofalne akne ktore mi sposobovala nevhodna strava prebytok cukrov a tucnych jedal... po uprave stravy nemusim pouzivat ani makeup... akne nikdy nieje len esteticka vada ale hlavne vnutorny problem ktory moze mat neskutocne vela pricin..hormony v nerovnovahe,zla strava, bakterie zenske problemy , alergie atd...
nie kazda prirodna kozmetika je ozaj prirodna
Ahoj, mne pomohla kyslíková dotyková infúzia. Bral som pred tym roaccutan a ten nepomohol. Po cca 5tich sedeniach mi vymyzli hlboke podkozne vredy.
Ja som mal prblem s akné, ak som pil granko. Po rokoch som zistil ze aky kolvek tuk, resp. urč.prisady v potravinach mi sposobovali akne.
prikladaj si citron na tych miestach kde mas tie vyrazky na tvari pred spanim kazdy vecer,citron potom oplachni,sice to bude skrabat,stipat ale pomaha to lepsie ako tie sracky co ti predpisu