Chem sa spýtať či má niekto podobný problém alebo čo to môže byť. Ani neviem kde začať..Zrazu raz večer som dostal stav na odpadnutie myslel som si že odpadnem no nestalo sa to. Mával som to dosť často a bývalo mi aj blbo celý deň tak od hlavy ako keby. Raz večer som zasa mal stav na odpadnutie tak mi zavolali sanitku ta ma zobrala bol som v nemocnici 5 dni zobrali mi iba krv a spravili EKG tam mi zistili že mam zvýšení pulz pustili ma domov a poslali na kardiológiu no k tomu raz ráno som sa zobudil a videl som guličky strašne veľa rano aj večer proste v kuse bol som na kardiológii robila mi EKG holter a tlakový na tlakovom zistila zistili že mam nábeh na tachykardiu poslala ma na neurológiu lebo som mal aj bolesti hlavy bol som na čapici(neviem ako sa to vyšetrenie volá) to som mal v poriadku poslala ma na magneticku aj to je v poriadku zabudol som napísať že medzi tým som bol na očnom kvôli tým guličkám pretože mi to dosť prekáža kedže ich vidím strašne veľa ako keby prší. Tam som mal oči v poriadku ta povedala že treba to riešiť u neurológa. Kedže tam som mal všetko poriadku poslali ma na endokrinológiu tam mi zistili že mam hraničný vitamín D. No a týmto to skončilo dali mi kvapky na endokrinológii a daľej sa s tým nikto nezaoberá. Neviem kám ešte mám ísť. Má niekto podobný problém? A asi pred rokom mi zistili že mam skoliózu (krivá chrbtica) no u ortopéda som ešte nebol odkedy mám tento problém môže to byť aj kvôli chrbtici? Stavy na odpadnutie som mával dosť často no zmiernilo sa to ale vymenilo sa to na pocit blbo každé rano aj v noci mi je strasne blbo tak od hlavy trochu ako keby mam odpadnúť,dezorientacia no potom sa to zmiernilo no zasa sa mi to vrátilo stavy nemam často ale blbo mi býva dosť kvôli tomu dosť vynechávam školu trapi ma to uz pol roka a stále nevedia z čoho to je. Ďakujem za všelijaké odpovede. Užívam iba magnezium ked mávam tie stavy niekedy pomôže niekedy nie užívam magne B6 rano,večer a kvapky na vitamín D.
Blbo pocit na odpadnutie
Pijem veľa tekutín nato si dávam pozor.
Dehydratácia - nedostatok tekutín v tele, unava súvisí s chrípkou aj so slabosťou stáť.
Asi tam zájdem už zato nič nedám ked som bol všade ked mi tie stavy začali bol som u všeobecného a tam mi povedali že z chrbtice no ďalej sa s tým nikto nezaoberal ani Neurologička a to mi chrbticu pozerala. Idem ešte skusit biorezonanciu dosť ľuďom to zevraj pomohlo na zdravotné problémy.
chrbtica moze za mnohe problemy myslim ze aj za tvoje