Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dá sa vôbec zamestnať z gymnázia bez VS?

Príspevok v téme: Dá sa vôbec zamestnať z gymnázia bez VS?
Katie987

Ahojte možno to sem celkom nepatrí ale v noci nespím a celý čas sa stresujem z toho čo bude. Môj otec nepatrí práve k najlepším rodičom. Je to alkoholik a narobil si dlhy, ktoré kedže je nezamestnaný nemá ako platiť resp. nechce vyhovára sa a tak podobne. Stáli príjem nemá v podstate žiadni a jedine, čo to ako tak zvládam vykriť som ja pomocou brigády. Som v poslednom ročníku na gymnáziu a ked som sa pre to rozhodovala na začiatku tak som mala taký plán, že by som raz možno na nejakú vysokú školu išla ale pri takejto situácii si to neviem predstaviť aby som zvládla študovať chodiť na semináre a neviem čo a zároveň aj zarábať toľko aby som mala aj na nájom prípadne na intrák a podobné veci čo súvisia so školou. Okrem otca nikoho nemám takže mi ani veľmi nemá kto pomôcť. Moja otázka teda znie či sa vôbec dá nájsť nejaká hocaká práca s maturitou z gymnázia? Má s tým niekto nejakú skúsenosť? Nechcela by som veľmi opustiť Slovensko ale keby to fakt inak nešlo...

Messje

Katie,sem vela ludi nechodi.Presun si temu do kategorie psychicke/osobne problemy.Tam.dostanes odpoved rychlejsie.Len ju skopiruj a presun