Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
Trochananervy

Este 17.12 som mala nechraneny sex. Aj ked sme si v podstate svojim sposobom "davali pozor". Nejak som sa s tym vobec nezaoberala.
Nasledne som bola 30.12 na preventivke u gynekologicky, kde mi spravila aj skrìning rakoviny (dufam ze sa to tak vola) proste kompletku. Isla som iba na preventivku a na "17.12" som sa vobec ani nespytala, uz som na to uplne zabudla. Povedala ak by bol nejaky problem tak by sa ozvala, no neozvala sa chvalabohu. Menzes som nasledne mala ten dalsi tyzden ...len bol taky slabsi ako obvykle ale mala som ho ako vzdy 4 dni. Teraz mi menzes zopar dni meska a zacinam si uz namyslat veci...je mozne ze som mohla otehotniet a mat menstruaciu? Dalsia moja otazka je ze gynekologicka by si to asi vsimla pri preventivke, ci ani nie? Dik za akykolvek nazor

Noelinka

Jaja neboj ja viemviac viem viac o gynekológii pôrodníctve viac než si myslíš mne tu nemusíš nič mudrovať ;)

Samozrejme že môže byť tehotná ale ani nemusí byť lepšie bude ak zakladateľka témy urobí TT test z ranného moču a uvidí a keby že jej gynda ten USG urobila tsk by tam bola niečo videla a aj keď nie a len ju hmatom vyšetrila aj vtedy by bola niečo všimla pretože pri TT je sliznica iná ;)

Jaja15

Noelinka a ty si myslíš že pri každej preventívke ti urobia sono? aby tam tú "bodku" videla? a spoliehať sa na to že zadávateľka témy mala menštruáciu k tomu len toľko - zrejme si sa ešte nestretla s tým že počas prvých mesiacov sa môže stať že je stále menštruácia....tehotná môže byť, hlavne ak nemala antikoncepciu a nepoužili ochranu...treba počkať alebo si urobiť test

Jaja15

Jasne že tehotná môžeš byť....Po dvoch týždňoch, ak by si aj gynekologičke povedala že máš podozrenie na tehotenstvo, by to zistila jedine z krvi....a menštruácia môže byť aj počas tehu...

Jaja15

Jasne že tehotná môžeš byť....Po dvoch týždňoch, ak by si aj gynekologičke povedala že máš podozrenie na tehotenstvo, by to zistila jedine z krvi....a menštruácia môže byť aj počas tehu...

Noelinka

Od posledného styku čiže toho 17.12 prebehlo 14 dni a v ten deň toho 30.12 mphla vidieť bodku čiže keď nič nevidela a MS si mala 4 dni tak TT nebudeš

mmoonna

Na to, aby si gynekologička "niečo" všimla bolo ešte veľmi zavčasu. Ak bol ten menzes slabší ako obvykle, tak tehotná byť môžeš. Sprav si test a uvidíš.