Zdravim vas,
chcela by som vas poprosit o radu. už (môžu to byť aj 2 roky, aj dlhšie) mi opuchla ruka. zacalo to po prebudeni z umeleho spanku. mala som ruku ako balon. nevedela som spojit prsty, taky silny opuch to bol. teraz je to lepsie, ale aj tak to mam stale opuchnute. niekedy viac, inokedy menej. neviem ako sa mam toho zbavit. bola som aj na lymfodrenazi, no ta mi moc nepomohla. davala som si tam aj octanovu mast, ale bez efektu. trosku pomohlo, no nie natolko, aby mi odpuchla uplne. niekedy mam ruku tak opuchnutu, ze ma boli. neviem tu bolest poriadne opisat. vtedy si neviem spojit palec s malickom. trpnu mi prsty, prsty mi mravencia. je to strasne neprijemne.
preto vas velmi pekne prosim, ak viete co by mi mohlo pomoct, velmi vam budem vdacna.
dakujem
opuch ruky
Maťa,
musíš najskôr zistiť príčinu toho opuchu. Riešila si to s lekármi? Môže to byť cievna záležitosť, reumatizmus, chrbtica,... Tu je každá rada drahá, ale z toho, čo si skúšala, lymfodrenáž pomáha. Mohla by si vyskúšať celotelovú, pridať saunu, zaradiť detox organizmu,...
Nuž, tu Ti s tým asi nikto nepomôže. To je nejaká reakcia na to, čo si prežila. Treba len dúfať, že to prejde. Ak máš obavy, tak čo takto zájsť na pohotovosť?
-----------------------------------------------
U nás ľudia praktizujú taký nejaký, nový šport. Chodenie s paličkami (nevyzerajú ako vonné tyčinky, lebo sú väčšie). Veľa ľudí to začalo praktizovať. Stretávajú sa potom pri starej vŕbe. Už je to ako nejaký kult alebo niečo také. Ja by som sa k nim rád pridal, mne neide o chudnutie, na to som sa už dávno vyp.dol, ale chcel by som tie zvyšné choroby nejako rozchodiť. Tak sa aj hovorí, že neboj, to rozchodíš. Alebo že by som to radšej nerozchádzal?
Ešte navyše aj tá vŕba?:-(