Ahojte,vedeli by ste mi doporucit nieco na kruhy pod ocami? Som mlada 23 rocna baba a posledne tyzdne sa ma ludia neustale pytaju ci som unavena...mam dost vyrazne kruhy pod ocami, cim to moze byt? So spankom nemam ziadny problem, stresy nemam, mozno pit nepijem vela ale nikdy som viacej vody ani nepila a taketo problemy som nemala. Dakujem za akukolvek radu.
Kruhy pod očami
Moja známa mala hrozne kruhy pod očami a dala si tam pichnúť kyselinu hyaluronovu a pomohlo jej to velmi. Uz vlastne kruhy ani nemá...
obklady uhorkove je dobre davat si
Treba pit viac vody a dat si kremik od notina)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ja sa z toho poseru)))
Alergie spôsobujú o. i. OPUCHY, ale žiadne kruhy!
Stačí, že si alergická na niečo v tvojom okolí. Niekto to má z vankúšov, niekto z prachu, niekto iba z prostredia. Je dobré a veľmi účinné urobiť si normálne čaj čierny. Do 2 hrnčekov. čaj vypiť, ale vrecúška nevyhodiť ale dať ich do chladničky. A potom si ich priložiť na oči. Kruhy sa strácajú. Ale u každého inak...
No veľa šťastia. :-)
Kruhy pod očami Ti signalizujú, že Tvoje obličky sú v energetickej nerovnováhe. Ak ich dáš do poriadku, kruhy zmiznú.
Tak potom už len make-up. Najskôr asi neuvažuješ, že by si šla pracovať niekam inam, že? Kde by bolo menej toho elektro-smogu?
Ipsilon dik za radu, tie uhorky mi uz hovorili viacerí tak to asi skusim...no teda mozno to tym monitorom aj bude, v podstate robim neustale pri PC ale praca je praca to obmedzit moc neviem.
No, neviem, čo by som ti na to poradil. Možno si dať masku z uhoriek alebo také niečo.
Asi najskôr treba menej zaťažovať oči, nič viac. Menej kníh, menej monitora, menej TV.
----------------------------------
Jednej ženy sa pýta jej kamoška, to čo má byť? Ty máš monokle? A ona na to: Nie, to je len permamentný make-up.
---------------------------------
Ja, keď mám kruhy pod očami, tak si jeden týždeň poležím so zatvorenými očami na svojom, vlastnom katafalku. Odborne sa to nazýva predstieraná sm.ť:-) V pivnici je dosť chladno, tak aj rigor mortis celkom pekne predstieram:-) Ide mi to, baví ma to, čo Ty na to?:-)