Laserova operacia oci

Príspevok v téme: Laserova operacia oci
Dihi

Zdravim. Mam zaujem o laserovu operaciu oci. Problem vsak nastal po prvom vysetreni, kedy mi zistili, ze mam tenku rohovku. Hodnota 460 um. Doktorka to uzavrela ako nevyhovujuci z dovodu tenkej rohovky s tym, ze sa este poradia s hlavnym doktorom. Neskor mi volali, ze hlavny doktor povedal ze operacia moze byt vykonana aj s takou hodnotou. Co si o tom myslite? Mate niekto podobne skusenosti? Dioptrie -2,25 a -2,75. Vdaka

diia

to je super, to sa tesim s tebou. len myslim, ze ani po zakroku netreba zabudat na to, ze aj tie slnecne okuliare by mali byt kvalitne, s kvalitnym filtrom, aby si si zbytocne nekazila oci, treba dbat na tieto veci aj potom.

mirabelll

diia ja som absolvovala takýto zákrok minulý rok v zime, čiže ja som niečo vyše pol roka po a hodnotím to dobre. Môj zrak je na tom dobre, konečne môžem nosiť slnečné okuliare klasické, nemusím sa stresovať, že si nemôžem kúpiť akékoľvek, čo sa mi páčia.

diia

netreba mysliet na taketo veci. viem o com hovorim. tiez mi kadeco behalo hlavou, mala som strach, obavy. ako co dopadne, ci to bude dobre. potom mi kamarat povedal, ze ak budem takto pristupovat k veciam tak sa daleko nepohnem. presne na tuto radu som si spomenula, ked som sa rozhodovala, ci zajst na takuto operaciu oci. tak som do toho isla, uz je to rok, co som podstupila operaciu oci na klinike SPINN v Ruzomberku, nelutujem, ze som sa rozhodla do toho ist. dalo mi to vela a najma mi to dennodenne ulahcuje zivot. :) takze netreba sa strachovat.

klaudinkas

- Cicilka. Neboj sa problémov. Tie si ťa vôbec nemusia nájsť. Ide o to aby si si vybrala triezvo kliniku, lekára. Mne je to jasné, že vybrať si dobrého lekára, ktorému môžeš dôverovať nie je jednoduché. Ale uvedom si. Nie je to nemožné. -

jadina

pokial budes dodrziavat vsetky odporucania, rady, ktore ti lekar da..ze ako sa starat o oci po operacii tak sa nemas coho bat..ide o to aby si aj oci nechala oddychnut..aby si ich hned nevystavovala slnku a podobne a zotavia sa..neboj sa nic.. :)

cicilka

nie baby este to nemam za sebou, mam trosku taky strach z celej tej operacie, ale najma asi zo zotavovania, ako to vsetko budu moje oci znasat :( a samozrejme dalsim problemom je, ze neverim akemukolvek lekarovi, ze mam strach aj z toho aby bola dobre urobena ta operacia aby som nemala potom nejake problemy :(

klaudinkas

- Cicilka. Rok je už veľmi dlhá doba na to aby si sa niekam posunula, aby si sa nejaké veci podozvedela a aby si si vedela zvážiť, či je to správny krok. Kde je u teba ten problém, pre ktorý to nejako stagnuje, že sa nevieš pohnúť ďalej? -

crocinka

cca dva roky :) uz rok okolo toho chodis a este to nemas za sebou? co si tak dlho by som osobne ja nevydrzala okolo toho len chodit a zistovat si, ano tiez som taka, ze potrebujem byt skalopevne presvedcena, ze robim spravne rozhodnutie, ale takto dlho by som to riesit nemohla, by som osedivela :) ak je operacia dobre prevedena, dobre sa to vstrebe aj vsetko, tak by taky problem nemal nastat

cicilka

crocinka ty si ako dlho po takejto operacii? ja uz rok sa okolo toho motam zistujem si, ze ako to s takouto operaciou je, ako to je so zotavovanim, ale este som neurobila rozhodnutie finalne, ale chcela by som tento rok sa definitivne rozhodnut ci do toho pojdem alebo nie, chcela by som vediet ci sa to cloveku casom nevrati tie poruchy zraku

crocinka

princ je to uhol pohladu a dost zalezi od toho, kde si clovek da takuto operaciu robit, to je velmi dolezite ;) tiez som isla do laserovej operacie oci skrz to, ze uz som mala dost nosenia okuliarov a chcela som zmenu a mne to za tu zmenu stalo, operacia dopadla z mojho pohladu podla mojich predstav :)